Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Handboll NU är svensk handbolls stora satsning för att lyfta handbollen i hela Sverige.

Under Handboll NU, den X - XX september, gör vi tillsammans inom svensk handboll en stor gemensam nationell satsning på att visa upp vår sport, i stort som smått, över hela landet. Svenska Handbollförbundet, distriktsförbunden och landets föreningar fyller tillsammans perioden med handbollsglädje på olika sätt för alla. Vi ser det också som en kick-off på säsongen och led i att återstarta handbollen efter det år som varit.

Några av de större aktiviteterna som planeras är bland annat Handbollens dag och rekordförsök i antal passningar den X/9, webbinarier och prova-på-verksamhet.

Vill din förening vara med på något sätt ska du kontakta ditt distrikt och om ni redan har planerat aktiviteter vill vi gärna att du meddelar ditt distrikt som sammanställer alla lokala aktiviteter.

handbollens dag

Svensk handboll vill skapa en egen dag då hela Sverige fylls med olika handbollsaktiviteter från norr till söder och öst till väst. Det är en dag då det finns möjlighet att synliggöra och uppmärksamma föreningen. Handbollens dag är en del av Handboll NU.

PASSNINGSREKORD

Lördagen den XX/9 klockan 12.00 inleds den minut när svensk handboll ska försöka kasta ett valfritt föremål mellan sig ett rekordhögt antal gånger. Det givna förslaget är att kasta en boll, men varför inte en visselpipa, en klisterburk eller något annat? Endast den egna fantasin sätter gränserna!

Utmaningar

Varje dag under Handboll NU utmanar vi dig i en handbollsutmaning! Utmana någon du med. Tagga din utmaning med #handbollsutmaningen och #handbollnu.

Aktiviteter

Här hittar du aktiviteter som genomförs i ditt distrikt och din förening

Dela med dig eller ta del av andras aktiviteter

SOCIALA MEDIA

Dela eller låt andra ta del av de aktiviteter ni arrangerar. Sprid bilder, filmer och reportage i sociala medier genom att använda hashtagen #handbollnu.


Vi uppmuntrar också föreningarna att skicka in texter, reportage, bilder och videos till oss så att vi kan dela just era aktiviteter och evenemang på våra plattformar (Svenska Handbollförbundets och distriktförbundens) samt skapa marknadsmaterial för framtiden. Mejla eller sprenda ditt material till oss på handbollnu@handboll.rf.se.


MEDIEARKIVET

I vårt mediearkiv Länk till annan webbplats. hittar du en del material som kan användas för att marknadsföra Handboll NU och att använda under Handboll NU-perioden.


TIPS PÅ AKTIVITETER

Vill din förening vara med under Handboll NU, eller vill ni aktivera er på fler sätt under perioden? Här hittar du som är föreningsverksam tips på aktiviteter som ni kan genomföra under Handboll NU.