Gå till innehåll

HF Mitt

HF Mitt

Handbollförbundet Mitt har tecknat partnerskapsavtal med Cleverec AB som administrerar tjänsten Cleverservice.

En tjänst som hanterar domar- och instruktörskvitton, samt utbetalningar av arvoden mm. Avsikten är att samarbeta över längre tid, då båda parter vill bidra till långsiktig och hållbar utveckling av sporten och föreningslivet. Parterna är därför överens om att arbeta tillsammans för att säkerställa bred förståelse och kunskap i regionen för tjänsten Cleverservice. Allt med en tydlig ambition om att så många föreningar som möjligt ska nyttja den fulla funktionaliteten och även för att kunna ge bra support och stöd till dem.

Redan idag så använder några föreningar inom vårt distrikt tjänsten och några är på väg in för att starta upp. Det är ett enkelt och funktionellt system för att kunna hantera digitala domarkvitton, utbetalningar, underlag till bokföring och all rapportering till Skatteverket. Dessutom kan föreningarna använda Cleverservice för att tillsätta domare till egna matcher, samt för att hantera andra former av utbetalningar (t ex till ledare).

För att minimera manuell hantering kommunicerar HF Mitt förbundssystem Profixio med Cleverservice via ett API. Det innebär att matcher och domare kan importeras på ett enkelt sätt.

HF Mitt och Cleverec kommer under säsongen 2023/2024 med början nu i höst att tillsammans möta föreningar både digitalt och fysiskt via föreningsträffar och webbinarium för att beskriva tjänsten. För frågor om tjänsten Cleverservice kan ni kontakta;

Peter Kanth peter@handbollmitt.se

Gunilla Eklund gunilla@cleverec.se

Publicerad: 2023-06-15

Senast uppdaterad: 2023-06-15

Författare: Patrick Eriksson

Intressant? Dela gärna!