Gå till innehåll

HANDBOLL NORR

HANDBOLL NORR

Slå rekord med svensk handboll

Kan vi tillsammans passa en boll över 50.000 gånger?

Var med och slå rekord den 17 september 12:00-12:01!

När, hur och var?

Under handbollens dag, lördagen den 17/9, klockan 12.00 inleds den minut när svensk handboll ska försöka kasta ett valfritt föremål mellan sig ett rekordhögt antal gånger. Det givna förslaget är att kasta en boll, men varför inte en visselpipa, en klisterburk eller något annat? Endast den egna fantasin sätter gränserna! Alla bjuds in att vara med och sedan räknar vi samman alla passningar till gemensamt rekordstort antal.

Det nuvarande rekordet från 2021 är på 49.216 passningar.

Samla föreningen, lagkompisarna, domarkollegorna eller supportergänget och bidra till ett rekordhögt antal passningar. Den enda regeln som gäller är att ett föremål ska kastas mellan två eller flera personer under en minut, sedan räknar ni ihop det totala antalet passningar och skickar till oss. Ni kan befinna er var som helst, i Sverige eller utomlands, bara ni känner er som en del av svensk handboll och vill bidra med ert engagemang till vår kraftsamling!

När minuten är avslutad ska ni att skicka in ert resultat till vårt räkneformulär. LÄNK Länk till annan webbplats.

Var med och tävla!
Om ni vill vara med och tävla om biljetter till en hemmalandskamp för störst kreativitet kommer ni dessutom att bli ombedda att dela med er av ett filmklipp som visar upp ert bidrag.

Dela!
Dela gärna ert bidrag i sociala medier under #HandbollNu och #handbollpassaralla, oavsett om ni vill vara med och tävla eller inte, så att resten av handbollssverige får ta del av det ni gör.

Mer information
Villkor och regler för tävlingen
Fullständiga tävlingsregler
Har du några frågor? Mejla amanda.torner@handboll.rf.se, märk mailet #handbollpassaralla

Publicerad: 2022-09-15

Senast uppdaterad: 2022-12-16

Författare: Elenor Larsson