Gå till innehåll

HANDBOLL NORR

HANDBOLL NORR

Säg Hej till nya medarbetare!

Handbollförbundet Norr förstäker med fler medarbetare under säsong 2023/2024.
I Augusti välkommnar vi David Bozian och Emelie Berggen till vårt förbund som vikarierar under föräldraledighet.

Vi är mycket glada att vi lyckats rekrytera två personer till distriktet. Dels som ersättare säsongen 23/24 under föräldraledighet men också för att kunna fokusera än mer på utvecklingsarbete.

David, med huvudområde inom tävling och domarverksamhet internt (TK/DFK). Emelie, med huvudområde föreningsutveckling (FORK). Emelie och David är båda aktiva inom handbollen så deras kunskap och erfarenheter kommer vi få stor nytta av!

Vem är David Bozian?
Jag har bakgrund inom handbollen, som både spelare och domare. Så många av er har säkert träffat mig ute i hallen på ett eller annat sätt. Som spelare har jag tidigare åren spelat i Brännans HF.

Vad ser du framemot i din roll?
Jag ser fram emot att jobba med handbollen ännu mer och få en ännu större inblick i verksamheten på regional- och nationell nivå samt vara med och bodra till det arbete som görs inom domar och tävlingsverksamheten som förhoppningsvis ska utveckla handbollen i vårt distrikt ännu mer och göra vår sport med attraktiv för alla.

Vem är Emelie Berggren?
Jag är 30 år gammal och bosatt i Kramfors tillsammans med min familj. Jag är en föreningsmänniska ut i fingerspetsarna då jag i princip föddes in i föreningslivet. Jag har dom senaste 8 åren jobbat med föreningsutveckling och tror att föreningslivet är en viktig faktor för ett välmående samhälle. Jag har själv spelat handboll i många år och de senaste åren är jag både ledare och ordförande i Kramfors-Alliansen Handboll.

Vad ser du framemot i din roll?
Det känns superkul och jag är laddad att få vara med och påverka Handbollförbundet Norrs utveckling framåt. Jag tillträder tjänsten 100% från augusti men har redan nu smugit igång och har mycket idéer på hur vi ska kunna lyfta handbollen till nästa steg!

Vi önskar båda varmt välkomna!

Kontaktuppgifter till all personal hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-06-13

Senast uppdaterad: 2023-06-13

Författare:

Intressant? Dela gärna!