Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

En bild

Vi närmar oss säsongens första matcher

Via Serie och Resultat portalen finns samtliga spelprogram i Pre Season tillgängliga för alla åldersklasser och grupper.

Pre Season är en försäsongstävling för åldersklasserna senior, U19 och U16 som genomföras innan seriepremiärerna. De anmälda lagen är inlottade i grupper om 4-6 lag utifrån seriedeltagandet säsongen 2021-2022 samt vilken serie lagen kommer att delta i under kommande säsong. Pre Season spelas måndag-fredag på helgfria dagar. Helgdagar kan förekomma om båda lagen i den enskilda matchen godkänner speldag.

Spelperiod Pre Season 2022
mån 22 augusti- sön 16 september (v.34 tom v37)
Andra datum kan förekomma om båda lagen i den enskilda matchen godkänner

Speltid
Seniorer 2 x 25 minuter (det krävs minst 60 minuters halltid för en match) U19 2 x 25 minuter (det krävs minst 60 minuters halltid för en match) U16 2 x 25 minuter (det krävs minst 60 minuters halltid för en match)

Timeout
Enligt tävlingsbestämmelserna för seriespel i respektive åldersklass.

Protokoll
EMP används i samtliga Pre Season matcher.

Representation
Pre Season är öppet för alla HF Öst föreningar som är anslutna till SHF. Representationsbestämmelserna i Pre Season följer SHFs tävlingsbestämmelser. En spelare får representera den förening man vid matchtillfället tillhör. En spelare kan representera olika föreningar i tävlingen under samma säsong förutsatt att spelaren har sin giltiga licens i den aktuella föreningen vid speltillfället. Godkända samarbetsavtal och samverkansavtal gäller i Pre & After Season. I U19 tillåts en generell dispens på två överåriga och kräver inget skriftligt beslut av HF Öst.

Gruppindelning
Ni hittar gruppindelningen för respektive åldersklass under Pre & After Season Länk till annan webbplats.

Vakanta platser
Det finns två vakanta platser för er som missat att anmäla er, en i Flickor 16 och en i Pojkar 19. Vid intresse för efteranmälan, vänligen maila tavling@handbollost.se. Dock senast den 15 augusti.

Spelprogram
Via Serie och Resultat portalen Länk till annan webbplats. finns samtliga spelprogram tillgängliga för alla åldersklasser och grupper.

.

Publicerad: 2022-08-12

Senast uppdaterad: 2023-02-20

Författare: Maria Casado

Intressant? Dela gärna!