Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

En bild

Längtan är över

Spelprogrammen för säsongen 2022-2023 är publicerade.

Många månaders väntan är snart förbi, seriepremiären är runt knuten för flera åldersklasser och först ut är F15, F16 och Dam 2 helgen 24-25 september. Veckan efter, första helgen i oktober har övriga senior- och ungdomsserier premiär (U11-U19) och veckan därpå inleds höstens spel (U9 och U10).

Vad händer nu?

HF Öst är i arbete med att skicka matchlistor till kommunerna för bokning, vilket kan innebära att vi i det skedet upptäcker ett par krockar med andra arrangemang eller idrotter som gör att vi efter publicering är i behov av att göra matchändringar. Om så blir fallet, kommer vi att informera berörd tävlingsansvariga i föreningen. Andra händelser som också kan innebära matchändringar är när HF Öst och arrangerande förening upplever att det blir för stora luckor i spelprogrammen vid tex urdragningar.

Ni kommer också att upptäcka att det saknas matchtid/arena fortfarande på ett par matcher, vilket beror bla på att en del föreningar har haft svårt att få klartecken från sin kommun gällande sina matchblock. Dessa matcher kommer att få en matchtid tilldelad sig så snart som möjligt.

Spelprogrammen för samtliga ålderklasser finns publicerade på Serie & Resultat portalen. Länk till annan webbplats.

Nyhet för säsongen är att höstens spel samt Östbollen har egna cupmoduler. Vilket vi hoppas ska underlätta letandet av gruppindelning och spelprogram.

.

Publicerad: 2022-09-01

Senast uppdaterad: 2023-02-20

Författare: Maria Casado

Intressant? Dela gärna!