Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Vi kastar igång Handboll NU med Olympiadagen

Vi ses på Stockholms stadion mellan klockan 11.00-16.00 den 10 september.

Snart är det Handboll NU!
Från och med imorgon och fram till den 18 september visar vi tillsammans upp vår sport i stort som smått över hela landet. Handbollförbundet Öst inleder HandbollNU med att delta under Olympiadagen som arrangeras genom ett projekt av Svenska Olympiska Kommitten (SOK) på Stockholms stadion den 9 och 10 september.

  • Den 9 september är det enbart öppet för föranmälda skolklasser.
  • Den 10 september mellan klockan 11.00-16.00 slår vi upp portarna för dig och allmänheten. Ta med din kompis, granne, och hela familjen! Kom och prova på handboll och massor av andra idrotter, träffa olympier och upplev fantastisk stämning i härlig olympisk miljö.

Hur deltar du, din förening eller ditt lag under Handboll NU?
Arrangerar ni handbollens dag den 17 september, öppna träningar, prova-på-verksamhet, deltar i rekordförsöket #handbollpassaralla Länk till annan webbplats. eller något helt annat? Gå in på www.handbollnu.se Länk till annan webbplats., få inspiration, tips och ideér på vad din förening kan göra - och dela med dig till oss om vad din förening ska göra. Tagga @handbollnu Länk till annan webbplats. och @handbollost Länk till annan webbplats. i era sociala medier så hjälper vi er att sprida era aktiviteter!

Publicerad: 2022-09-08

Senast uppdaterad: 2023-02-20

Författare: Maria Casado

Intressant? Dela gärna!