Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Vi laddar med Lilla VM-dagar

Det närmar sig mästerskap på hemmaplan och vi vet att det är fullt av aktiviteter runt om i landet. Vi i Öst genomför några Lilla VM dagar tillsammans med våra föreningar.

Hammarbyskolan södra, Rågsveds grundskola och Enskedefältets skolas elever var i Farstahallarna tisdagen den 15/11 för att prova på handbollens Lilla VM för skolelever i årskurs 4 och 5. Det var ca 150 elever på plats för att prova på handboll fitness, hand the ball och miniplansspel tillsammans med ledare från GT Söder och Årsta AIK. Det var fullt med aktivitet och självklart kom VM maskoten PAX på besök.

Citat från några av deltagarna. ”Allt var roligt” ”Hinderbanan var bäst” ”Prova på att spela handboll var kul”

På torsdagen den 17/11 drog Lilla VM vidare till Spånga IPs inomhushall, där det normalt spelas fotboll. Men i torsdags fylldes hallen med över 200 elever från årskurs 4 och 5 för att prova på handboll. Kista SC Handboll och personalen från HF Öst hade fullt upp med handbollsspelande barn.

Prova på tillfällena avslutades med att deltagande barn fick en Lilla VM t – shirt och ryggsäck.

Nu hoppas vi att riktigt många som provade på börjar att spela handboll i en förening nära dem. Hitta din föreninga här --> Länk till annan webbplats.

Stort tack till ledarna i Kista SC Handboll, GT Söder och Årsta AIK Handboll, skolor och elever!

Här kan skolor i Stockholm stad anmäla sig. Beskrivning ser ni nedan.

Det finns fortfarnade platser kvar på tillfälle tre och fyra i januari så anmäl er skola redan nu. Anmäl er här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För er som är en grundsärskola så har ni möjlighet att anmäla er skola för ett prova på tillfälle som kommer att genomföras den 13 januari 2023. Anmäl er här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Intressant? Dela gärna!