Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Finalveckan i handbolls-VM kryddas med gurkburk och prova på handboll

Under veckan erbjuds det roliga aktiviteter för den som vill tävla om finalbiljetter, matchtröja eller unik matchboll… eller kanske prova på handboll med någon av Stockholms handbollsföreningar.

På onsdag den 25 januari spelar Sverige kvartsfinal i VM, i Stockholm på Tele2 Arena. I samband med finalspelet under veckan vänds världens blickar mot Stockholm och vår sport. Runt om i staden kommuniceras Stockholms nya värdstadskoncept Stockholm – City of handball supporters. Vi inom den lokala och regionala handbollen är en viktig del av värdskapet. Gör gärna det där lilla extra om du kan. Det är nu, i ljuset och inspirerat av VM, vår sport kan växa med fler barn och unga, fler intresserade samarbetspartners och ge extra energi till oss själva.

FUNZONE i Skärholmens Centrum och Kista Galleria

På lördag den 28 januari kl 11-15 finns Sannadals SK och Huddinge SK i Skärholmen och Kista SC i Kista för att inspirera barn och unga att testa på handboll.

The Gurkburk experience i Gallerian och Globen Shopping

En ny aktivering där Stockholms stad uppmärksammar och hedrar den klassiska anfallsmetoden ”gurkburken”. Med hjälp av en QR-kod får man gissa gurkor i en digital jätte-gurkburk. Du kan vinna matchbiljetter till VM-finalen om du tävlar senast torsdag 26 januari, och fram till och med söndag 29 januari kan du dessutom tävla om matchtröjor och unika VM-matchbollar. Finns endast i Gallerian och Globen Shopping.

Läs mer om Handbolls-VM och för biljetter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer om Stockholms stads satsning och för ”Welcomeguide” Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-01-23

Senast uppdaterad: 2023-02-20

Författare: Maria Casado

Intressant? Dela gärna!