Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Ett stort tack

Handbollförbundet Öst ordförande Mathias Törnblom har ordet efter torsdagens årsmöte.

Jag vill börja med att tacka er alla för att ni deltog på Handbollförbundet Östs årsmöte. Det är fantastiskt att se så många engagerade personer från hela distriktet som vill vara med och forma framtiden för vår sport. Jag vill också tacka er för det fortsatta förtroendet att få fortsätta som ordförande i Handbollförbundet Öst. Ett riktigt stort tack till alla som hjälpte till att göra årsmötet möjligt. Cinnika Beiming som ledde oss genom årsmötet på ett utmärkt sätt, Maria Casado som skötte sekreteraruppgifterna med bravur, och Mikael Andersson och Maria Niklsson som agerade justerare och rösträknare. Vi ser fram emot ett fint protokoll.

Jag vill också passa på att tacka de avgående ledamöterna Marja Tullberg, Martin Kjellsson och Folke Bengtsson för deras tid och engagemang i styrelsen. Ni har alla bidragit till att forma Handbollförbundet Öst till vad det är idag, och vi är tacksamma för allt ni har gjort. Jag fortsätter att tacka Henrik Lundin, Jenny Stendah, Johanna Sköldunger, Magnus Wall och Carl Berglund för deras tid och engagemang i valberedningen. Ni har alla hjälpt till att hitta nya, kvalificerade kandidater till styrelsen, och vi är alla tacksamma för ert arbete.

Som vi blickar framåt mot framtiden har vi en tydlig strategi för Handbollförbundet Öst. Med Strategi 2026 har vi satt upp målet att till 2030 bli dubbelt så många aktiva i distriktet. Detta är en ambitiös målsättning, men jag är övertygad om att vi kan uppnå den tillsammans. Välkommen säger jag till de nya ledamöterna i styrelsen, Stefan Högqvist och Jens Lindquist. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med er för att fortsätta utveckla handbollen och alla dess former i distriktet, och Sverige. Roligt att Catrine Loqvist och Inger Lundin väljer att fortsätta i styrelsen. Ni har båda gjort en fantastiskt bra insats under era tidigare mandatperioder, och jag ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med er.

Till sist vill jag också tacka den nya valberedningen, bestående av Ellinor Eke, Evert Berglund, Johan Sjökvist och Elisabeth Petersen, för att ni har valt att engagera er i Handbollförbundet Öst. Vi ser fram emot att samarbeta med er för att hitta nya kandidater till styrelsen inför kommande mandatperioder. Slutligen vill jag också nämna den gemensamma Disciplinnämnden med Handbollförbunder Mitt och Norr, där Niklas Starå, Wolgart Alm, Anna Medin och Susanne Westin representerar Handbollförbundet Öst. Tillsammans med Pierre Grubbström och Benjamin Lüning från Handbollförbundet Mitt och Ronny Brännström från Handbollförbundet Norr, kommer ni att arbeta för att upprätthålla disciplinen i de tre distrikten.

Jag är stolt över vad vi har åstadkommit tillsammans i Handbollförbundet Öst, och jag ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med er för att utveckla vår sport och skapa en starkare gemenskap för alla som älskar handboll. Ett stort tack än en gång till alla som deltog på årsmötet och till alla som arbetar för att göra Handbollförbundet Öst till vad det är idag. Tillsammans kommer vi att göra ännu större framsteg framöver.

Med vänliga hälsningar​
Mathias Törnblom
Ordförande Handbollförbundet Öst

Tack för allt

Publicerad: 2023-03-24

Senast uppdaterad: 2023-03-24

Författare: Maria Casado

Intressant? Dela gärna!