Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Foto Tyresö Handboll

Nu laddar vi inför årets höjdpunkt

I helgen välkomnar vi er till Nacka och Minibollen 2023. Och visst har ni koll på spelprogram, buss eller bil, och att ni ska anmäla er vid ankomst?

Som vi har längtat! Nu är årets höjdpunkt här - Minibollen 2023 för vår yngsta åldersgrupp; Flickor och Pojkar 8. Nedan kan du som ledare, besökare eller annan nyfiken ta del av matnyttig information inför helgen.

Speldatum
Dag 1: 6 maj
Dag 2: 7 maj

Spelprogram
I Cup modulen "Minibollen 2023", finns både gruppindelning och spelprogram tillgänglig för lördagen den 6 maj. Inför söndagen kommer sedan grupperna att lottas om, vilket innebär att en ny gruppindelning och spelprogram för den 7 maj presenteras först under lördag eftermiddag/kväll. För att underlätta planeringen något kommer spelblocken för flickor och pojkar att se densamma ut både lördag och söndag. Viktigt att notera, Minibollen spelas både lördag och söndag med gruppspel båda dagarna.

Spelblock
Flickor kl. 09.00-13.00
Pojkar kl. 13.30-17.00

Matchtid
Matcherna spelas 1x10 minuter.

Representation
Viss dubblering mellan lag tillåten vid behov. Flickor får spela med pojkar och pojkar med flickor.

Vakant plats
Om det är angivet "vakant plats" har ett lag meddelat att dom dessvärre inte längre kan delta i Minibollen 2023. Är ni intresserade av att efteranmäla er och överta en vakant plats. Maila till tavling@handbollost.se

Domare
Minibollen döms till större delen av nya DU 1 domare (tidigare nämna som föreningsdomare).

Spelplatser
Nacka bollhall (bana 1-3) och Nacka Sporthall (bana 4-6). Hallarna ligger vägg i vägg med varandra vid Nacka Sportcentrum. Adress: Griffelvägen 11, 131 40 Nacka.

Parkering
Nu i helgen kommer det vara högtryck kring Nacka Sportcentrum. Minibollen med drygt 100 lag, Simiaden och massor med annan verksamhet kring Nacka Sportcentrum. Det kommer innebära att trafiksituationen runt Sportcentrum kommer bli ansträngd. Vi uppmanar er att ni som kan, gärna åker kollektivt under helgen. Om man tar bil hänvisar vi till alternativa parkeringar ex vid stadshuset, Nacka forum etc.

Vid ankomst
Lagansvariga anmäler sig på tävlingskansliet i Nacka Bollhall och hämtar ut sina medaljer vid ankomst.

Mer information finns att hitta i Tävlingsbestämmelser Minibollen 2023 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Via Cup modulen för Minibollen 2023 kan du hitta gruppindelning och spelprogram för Flickor- och Pojkar 8.

Publicerad: 2023-05-03

Senast uppdaterad: 2023-05-03

Författare: Maria Casado

Intressant? Dela gärna!