Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Älgen på besök hos IFK Tumba HK

Alltemellanåt hälsar Handbollförbundet Öst på föreningar i distriktet, och så här kan det ibland se ut...

Onsdagkväll och Anders "Älgen"Mattsson som arbetar med föreningsutveckling hos oss på Handbollförbundet Öst (HF Öst) har tagit sig till Idrottens hus i Tumba tillsammans med Håkan "Krallan" Nilsson från RF-SISU Stockholm. På plats finns 20 ledare från IFK Tumba HK ink styrelse för att prata dels om föreningskunskap och IFK Tumba HKs nuläge.

Hasse Wiberg, ordförande i IFK Tumba HK, inleder kvällen med att hälsa alla välkomna och berätta lite om föreningens nuläge och om kommande årsmöte. Styrelsen i IFK Tumba HK arbetar just nu under en längre tid tillsammans med en processledare, Krallan, från RF-SISU Stockholm. Hasse tillsammans med övriga i styrelsen informerar ledarna om områdena och hur arbetet även inkluderar deras engagemang.
Punkterna som tagits fram är följande:

  • Värdegrunden – uppdatera föreningens dokument
  • Idé & Visionsdokumentet - se över dokument
  • Hemsidan – kommunikationsplan - uppdatera och skapa en ny

Älgens uppdrag under kvällen är att berätta om HF Östs organisation och vision för att öka samverkan mellan förening och förbund. Krallan tar vid och får igång grupparbete när hans avsnitt om föreningskunskap och kommunikation tar oss vidare under kvällen. Avslutningsvis leder styrelsen ett sista grupparbete med fokus på hur vi i föreningen kan kommunicera bättre.

”En inspirerande och lärorik kväll tillsammans med Krallan från RF-SISU och Älgen från HF Öst. Givande föreläsningar och workshops som bidragit till många nya idéer och tankar om hur vi i IFK Tumba HK kan utveckla klubben framåt.” - Styrelsen IFK Tumba HK

Tack för att jag fick komma!
/Älgen

Publicerad: 2023-05-26

Senast uppdaterad: 2023-05-26

Författare: Maria Casado

Intressant? Dela gärna!