Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Handboll NU 15-24 september

Svensk handbolls stora satsning för att lyfta handbollen i hela Sverige! Under Handboll NU visar vi tillsammans upp vår sport - i stort som smått, över hela landet.

Vad är Handboll NU?
Handboll NU är namnet på perioden då vi tillsammans inom svensk handboll gör en stor gemensam nationell satsning på att visa upp vår sport, i stort som smått, över hela landet. Svenska Handbollförbundet, distriktsförbunden och landets föreningar fyller tillsammans perioden med handbollsglädje för alla på olika sätt. Handboll NU är en manifestation och kick-off på säsongen samt ett led i fortsättningen av handbollens återstart efter pandemin. Hoppas att din förening vill vara en del av Handboll NU!

Massor av aktiviteter!
Svenska Handbollförbundet, distriktsförbund och många föreningar kommer under Handboll NU att presentera vår sport på olika sätt. En mängd aktiviteter planeras och endast fantasin sätter gränserna. Alla handbollsaktiviteter som sker under perioden 15-24 september kan med fördel genomföras under Handboll NU-flagg, oavsett om aktiviteten är en del av ordinarie verksamhet eller en särskild Handboll NU-aktivitet.

Handbollens dag 16/9
Lördagen den 16/9 är det handbollens dag Länk till annan webbplats. 2023. Under handbollens dag kan lokala föreningar arrangera, visa upp och bjuda in till olika typer av verksamhet i hallen eller på gator och torg. Det finns möjlighet för föreningen att söka medel ur Återstartsstödet Länk till annan webbplats. för handbollens dag.

handbollnu.se och sociala medier
Den officiella webbplatsen är www.svenskhandboll.se/handboll-nu Öppnas i nytt fönster. . Den fylls kontinuerligt på med information och tips på aktiviteter samt marknadsföringsmaterial och bildmallar som kan användas av föreningar som arrangerar aktiviteter under perioden. Här hittar handbollsintresserade också årets alla aktiviteter – glöm inte att meddela ditt distriktsförbund (Handbollförbundet Öst) vilka aktiviteter ni planerar att genomföra 2023.

Tagga gärna föreningens inlägg kring aktiviteter och handboll NU i sociala medier med #handbollnu och @handbollnu.

Registrera föreningens aktivitet i Microsoft Forms
Tillhör din förening Handbollförbundet Öst uppmuntrar vi er till att fylla i vårt Microsoft Forms formulär. Genom det formuläret kan vi hjälpa er att sprida er aktivitet på den gemensamma Handboll NU sidan, men också via våra kanaler. Via formuläret kan ni också ange om ni vill ha hjälp att ansöka om Återstartsstöd. Här hittar du formuläret för Handbollförbundet Öst - Handboll NU Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Var med i årets Handboll NU och sprid handbollsglädje för alla!

Publicerad: 2023-08-18

Senast uppdaterad: 2023-08-18

Författare: Maria Casado

Intressant? Dela gärna!