Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Foto: Handbollslandslaget/Christoffer Borg-Mattisson

VM i Sverige - 50 dagar kvar!

Idag startar Sverige sina förberedelser inför kommande hemma-VM med kvalmatcher mot Färöarna (i Uppsala) och Luxemburg (borta) ett par dagar senare. Detta för att kvalificera sig till EM 2024.

Idag är det exakt 50 dagar kvar till Sverige spelar historisk VM-premiär på hemmaplan i Scandinavium, Göteborg.

Kvalveckan som nu pågår är starten i uppladdningen för alla europeiska lag som kvalificerat sig till VM i december. Det är alltid spännande att följa lagen inför ett mästerskap och se hur det går för dem. Sveriges kommande gruppmotståndare Kroatien möter till exempel Grekland (11 okt) och Bosnien-Hercegovina (14 okt).

Heja fram Sverige på hemmaplan
Ta chansen att skapa oförglömliga minnen och stötta Sverige i jakten på en VM-medalj.

Det finns fortfarande biljetter kvar till alla Sveriges matchdagar i Göteborg. Priserna är från 170 kronor/st i gruppspelet (två matcher per speldag) och från 280 kr/st i huvudrundan (tre matcher per speldag). Vi reserverar vi oss för att de billigaste tar slut löpande.

Biljettlänk: https://www.ticketmaster.se/artist/vm-i-handboll-for-damer-2023-biljetter/1160593 Länk till annan webbplats.

Fakta VM
VM i handboll 2023 arrangeras av Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Helsingborg (gruppspel) och Göteborg (Sveriges gruppspel och eventuell huvudrunda) värdstäder. Finalhelgen avgörs i danska Herning.

Publicerad: 2023-10-12

Senast uppdaterad: 2023-10-11

Författare: Maria Casado

Intressant? Dela gärna!