Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Foto: Matthew Tipple

Lidingö SK arrangerar Para Handbollfestivalen

Varmt välkomna att anmäla er till säsongens första Para Handbollfestival i LSK hallen den 3 dec.

Under säsongen 2022-2023 välkomnade vi in Para Handbollfestival. Ett uppskattat koncept som är tillbaka även till den här säsongen.

En Para Handbollfestival är en match- och träningssamling som pågår i ca 3 timmar med deltagare i alla åldrar från handbollsföreningar, men också inbjudna verksamheter i närliggande område. Alla deltagare är med från början till slut och erbjuds att vara med i olika övningar så som gemensam uppvärmning, stationer, matchspel och avslutning.

Para Handbollfestivalen riktar sig till personer med kognitiva funktionsnedsättningar, så som intellektuella funktionsnedsättningar (IF) och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) och till personer med lättare fysiska funktionsnedsättningar och rullstol som på grund av funktionsnedsättningen inte kan delta på lika villkor inom den traditionella handbollen.

Anmäla er till 3 dec
Nu öppnar vi anmälan i Profixio till den första Para Handbollfestivalen som kommer att arrangeras av Lidingö SK i LSK-hallen den 3 december mellan klockan 09.30-12.30. En föranmälan krävs för att Lidingö SK som arrangör ska kunna förbereda sig. Ni anmäler er i Profixio med hjälp av er föreningskanslist eller tävlingsansvarig senast den 30 november.

Vi söker också arrangörer till minst två tillfällen under våren och är öppna för dialog om att hitta passande datum, tid och plats. Är din förening taggad på att arrangera och har tillgång till både hall och engagerade ledare, hör av dig! Både vi och spelarna ser framemot fler tillfällen av Para Handbollfestivalen under säsongen.

Para Handbollfestival
Tillfälle 1 - 3 december kl 09.30-12.30. LSK hallen, Lidingö.
Tillfälle 2 - TBD
Tillfälle 3 - TBD

Anmälningsavgiften för Para Handbollfestivalen är säsongen 2023-2024 kostnadsfri.

Bli inspirerad av förra säsongens arrangemang av Para Handbollfestivalen

Publicerad: 2023-11-06

Senast uppdaterad: 2023-11-06

Författare: Maria Casado

Intressant? Dela gärna!