Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Lär dig söka stöd och bidrag

Välkommen till ett utbildningstillfälle där ni får mer kunskap om vad ni ska tänka på i era ansökningar. Ni får även tips på hjälpmedel för att skriva en ansökan.

Hur skriver vi i föreningen en bra ansökan när vi söker ett bidrag eller en fond? Vad är det som gör att aktuell organisation väljer att stödja just vårt projekt och godkänna vår ansökan?

Utbildare och kursledare för kvällen är Lars Lindfors, tidigare RF SISU, men som nu arbetar med föreningsfrågor i Göteborg Stad. Utbildningen vänder sig till de i föreningen som skriver ansökningar och vill få mer kunskap om vad de ska tänka på när man formulerar sig och skriver en ansökan. Under kvällen presenteras också vilka stöd, bidrag och fonder som finns att söka.

Datum: 4 mars
Tid: 18.00-20.30
Plats: Digitalt via Microsoft Teams.
Anmälan: Via IdrottOnline - Lär dig söka stöd & bidrag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Några ord om utbildningen från tidigare deltagare;

  • Jag tror inte att jag saknade någonting - det var en mycket omfattande genomgång med mycket nytt även för en van bidragssökande.
  • Relevant information och bra tips för att komma igång.
  • Utbildningen var precis det som jag hade förväntat mig av den, gav mig bra information om hur man skulle tänka när man skriver en bidrags/stödansökan, vad man skall ha med och var man kan hitta olika föreningsstöd.
  • Bra översikt av området; kombinationen av specifika tips och övergripande information om mervärdesaspekter och koppling till globala mål var givande.
  • För mig som ny när det gäller detta med att söka bidrag och stöd var detta en perfekt start.
  • Bra att bildspelet innehåller länkar för att gå vidare på egenhand. Det ger en fördjupning och materialet blir mycket användbart.

Publicerad: 2024-02-21

Senast uppdaterad: 2024-02-22

Författare: Maria Casado

Intressant? Dela gärna!