Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Foto: Viktor Källberg

Spelarutbildning omgång 3 F&P2009 - Anmälan öppen!

Nu har vi öppnat upp anmälan för spelarutbildningens omgång 3. Utbildningarna riktar sig till flickor och pojkar födda 2009.

Spelarutbildningens omgång 2 har precis avslutats när vi nu öppnar upp anmälan till omgång 3. Platserna går åt snabbt så se till att anmäla er så snart som möjligt. Det finns 5 datum att välja på och varje enskild spelare ska endast anmäla sig till ett datum.

Anmälningslänkar nedan:

P09:

F09:

Här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan ni läsa mer om spelarutbildningen specifikt för 2009-kullen

Har ni några frågor eller funderingar kring spelarutbildningen eller övrigt kopplat till utbildning är ni välkomna att kontakta Jesper på utbildning@handbollost.se.

Spelarutbildningen syftar till att ge alla spelare i HF Öst en möjlighet att träna på det som man bör känna till och kunna handbollsspecifikt i denna ålder. Det är också en möjlighet för spelarna att träna tillsammans med spelare från andra föreningar, få tips av andra tränare samt lära sig nya saker. Under träningarna är det fokus på den individuella tekniken inom försvar och anfall. SUL dagarna är också ett tillfälle för tränarna i berörd åldersklass att se vad spelarna bör känna till, kunna och träna på. Vi vill utveckla våra spelare och ge dem en stabil teknisk grund att stå på. På dessa träningar uppmuntrar vi föreningarna att skicka så många som möjligt av sina spelare så att alla får möjligheten att träna och utvecklas.

Publicerad: 2024-03-05

Senast uppdaterad: 2024-03-05

Författare: Jesper Fernis

Intressant? Dela gärna!