Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Foto: Catfish

Vad hände på årsmötet?

Mathias Törnblom, Ordförande Handbollförbundet Öst tar fram tangentbordet och sammanfattar årsmötet som hölls den 22 april på Idrottens Hus och digitalt via Microsoft Teams.

Kul att få möjligheten att sammanfatta vårt årsmöte, som var det åttonde i raden under mina fyra år. Som er omvalda ordförande för ännu ett år är jag stolt över det engagemang och de framsteg som vi gemensamt fortsätter att visa.

Vi öppnade mötet med en genomgång av digitala mötesregler, vilket säkerställde en smidig och inkluderande process för alla närvarande, både på plats och online via Microsoft Teams. Årsmötet var välbesökt med 30 röstberättigade föreningar representerade samt ytterligare 15 deltagare utan rösträtt. Detta är både roligt och betydelsefullt för verksamheten att vi fortsätter att visa vår demokratiska vilja. Under mötet godkände vi verksamhetsberättelsen och årsredovisningen för det senaste verksamhetsåret som formalian sig bör. Det är glädjande att se att vårt arbete bär frukt och att vi fortsätter att bygga en stabil grund för framtida tillväxt och utveckling.

Vi diskuterade även viktiga förslag, bland annat en uppdaterad värvningspolicy. Efter en livlig och ibland rörig debatt beslutades det att anta styrelsens förslag utan ytterligare tillägg. Detta beslut speglar vår gemensamma vision att stärka och standardisera våra processer över hela förbundet (se under propositioner) Öppnas i nytt fönster.. Diskussion om det politiska påverkansarbetet för att utveckla fler handbollsarenor, inte bara i Stockholms stad utan även i andra kommuner skapades och flera kommentarer och önskningar framfördes. Detta är en fråga som ligger oss alla varmt om hjärtat och vi är engagerade i att driva den framåt. Vill du eller känner du någon som är intresserad av att sitta i vår anläggningskommitté, hör av dig.

Slutligen vill jag uttrycka min tacksamhet mot alla som deltog och bidrog till mötets framgång. Jag ser fram emot ett nytt år fyllt av utmaningar och framsteg. Tillsammans ska vi fortsätta att främja handbollens utveckling i vårt distrikt.

Tack för ert fortsatta stöd och engagemang.

Med vänliga hälsningar,

Mathias Törnblom
Ordförande, Handbollförbundet Öst

Ta del av allt underlag samt protokollet här på vår hemsida under, Årsmöte 2024 Öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2024-05-07

Senast uppdaterad: 2024-05-07

Författare: Maria Casado

Intressant? Dela gärna!