Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Många deltagande lag i årets upplaga av Trim-SM

Det väntas bli stor handbollsfest under årets upplaga av Trim-SM som spelas i Kämpetorpshallen, Telefonplanshallen och Västertorpshallen 31 maj - 2 juni.

Trim-SM är Svenska Mästerskapen i handboll för spelare som har fyllt 35 år det år mästerskapet spelas. Det är aldrig försent att bli mästare!

Svenska Handbollförbundet tillsammans med den lokala arrangören Sannadals SK öppnar halldörrarna till Trim-SM 2024. Tävlingen spelas mellan den 31 maj - 2 juni i Kämpetorpshallarna, Telefonplanshallen och Västertorpshallen med en damklass innehållandes 10 lag och en herrklass med 16 lag.

Läs mer om Trim-SM

Deltagande lag

 

Herrlag

Damlag

Brännans HFAIK
Cafe Lillan HFBK Sol
HK CliffBålsta IF
HK Drott HamstadHaninge HK
HK Silwing TrojaSannadals SK
HP Skövde 90Sannadals SK 2
IF SwithiodSkövde HF
IFK Tumba HKSpånga HK
IK BoltonVallentuna HK
IK NordÅrsta AIK HF
Matteuspojkarna


Sannadals SK


Sannadals SK 2


Skuru IK


Skånela IF


Stockholmspolisens IF HF


 


Handbollförbundet Öst erbjuder trimserie

Trimserien är öppen för spelare som fyller minst 35 år det år tävlingen börjar, vilket säsongen 2024–2025 innebär spelare födda 1989 och tidigare. Utöver detta har Handbollförbundet Öst en generell dispens i trimserien som innebär att tre seniorspelare som är yngre än 35 år får delta per match (födda mellan 2007 och 1990). Det finns ingen begränsning, vilket innebär att dessa "underåriga" även kan spela vanlig seniorhandboll. En spelare kan dessutom tillhöra en annan förening i seniorserien än vad den sedan gör i trimserien.

Omgångsintervall i trimserierna är måndag – torsdag samt söndag. Undantag kan förekomma efter överenskommelse mellan berörda lag i respektive match och matchtiden är 2x25 minuter.

I trimserien spelar vi;

  • Matchtid 2 x 25 minuter
  • Rak serie med dubbelmöte (kan bli en förändring beroende på antal lag)
  • Utan elektroniskt matchprotokoll (EMP).
  • Vi spelar med matchresultat & tabell
  • Endomarsystem tillämpas.
  • 2 timeouter

I skrivande stund är fyra lag anmälda till herr trim- och sex lag anmälda till damtrim serien. Men med anledning av kommande Trim SM väljer HF Öst att låta anmälan vara öppen till trimserien fram till 3 juni och på så sätt ge lagen möjlighet att känna på trimspelet under SM och efteranmäla sig.

Är du intresserad eller nyfiken på trimserien, vänligen kontakta tavling@handbollost.se

Publicerad: 2024-05-21

Senast uppdaterad: 2024-05-21

Författare: Maria Casado

Intressant? Dela gärna!