Gå till innehåll

HANDBOLL SYD

HANDBOLL SYD

HF Syd - Föreningsutskick 230908

Hej Handbollsföreningar,
Det finns nu en del olika föreningsbiljetter som era ledare och lag kan boka för att få se våra landslag samt ATG Svenska Cupens Final4! Vi listar även några digitala utbildningar nedan! Sprid detta vidare inom din förening.

Föreningsbiljetter

Det finns även kostnadsfria digitala utbildningar inom ramen för #Schysstmatch.

Vi är extremt måna om att på olika sätt för att jobba med matchmiljön så att den är positiv och utvecklande. Vi behöver ständig jobba för att se till att spelarnas, domarnas och publikens upplevelse blir så bra som möjligt och präglas handbollens värdegrund som bygger på Fair play och gemenskap. Kampanjen #Schysstmatch är ett samlingsbegrepp för olika insatser som strävar efter att vi skall få en riktigt bra matchmiljö i våra hallar.

Just nu erbjuder vi två utbildningar i regelkunskap, dels för alla U13 spelare i distriktet och för alla våra handbollsföräldrar. Vi genomför också en matchvärdsutbildning för alla de som ska ha rollen som matchvärd i våra hallar. I varje hall skall det enligt Tävlingsbestämmelserna finnas en matchvärd som hjälper publiken och lagen tillrätta och att uppträda schysst!

Anmälan regelkunskap U13 – sprid detta vidare till era U13 spelare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anmälan regelkunskap föräldrar – sprid detta vidare till era föräldrar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anmälan matchvärdsutbildning 25/9 – sprid detta vidare till era ledare och föräldrar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi bjuder in till vår parahandboll nätverksträff den 26/9 – var med och lyssna om ni vill starta upp eller redan är igång! Anmälan når du här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Emme Adébo slutar på Handbollförbundet Syd och HF Syd bjuder handbollsvänner på avtackningsfika. Anmälan når du här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-09-08

Senast uppdaterad: 2023-09-08

Författare: Camilla Rohlén

Intressant? Dela gärna!