Gå till innehåll

HANDBOLL SYD

HANDBOLL SYD

Vi välkomnar alla Unga Handbollare till Helsingborg Arena den 2 december för en "schysstmatchdag

Vi bjuder in hela HF Syd till en #Schysstmatchdag Länk till annan webbplats. den 2 december i samband med handbolls VM i Helsingborg!

Under denna dag bjuds det bland annat på talkshow, workshop, inspirationsföreläsning och VM matcher!

Vill ni kunna säga att ni jobbar aktivt med ungdomsinflytande i din förening? Känner du dig vilsen i vad just du kan göra? Nu har din förening chansen att visa vart ni står i frågan om ungdomsinflytande!

Genom denna dag kan ni ta steget mot en modernare och mer inkluderande förening. Under dagen kommer ni att få lyssna på en inspirationsföreläsning med Klara Svensson, även kallad "The Swedish princess" (fd. proffsboxare och bland annat föreläsare och krönikör). Dagen bjuder även på en talkshow ledd av en ungdomsgrupp som alla har betydande roller i sina egna föreningar och tillsammans med RF-SISU kommer vi att jobba praktiskt under en workshop på dagens tema.

Dagen avslutas med en gemensam VM-middag och vi kollar på VM-matcherna Paraguay-Montenegro och Ungern-Kamerun.

Målgrupp
HF Syd välkomnar ungdomar från 12 år och uppåt med minst en vuxen representant från föreningen. Deltagare från hela HF Syd är välkomna! Vi välkomnar upp till 10 personer från din förening - både ungdomar och vuxna från olika delar av föreningen som har intresse av att vilja påverka. OBS det är begränsat antal platser, först till kvar!

Dagen är kostnadsfri tack vare samverkanspartners till HF Syd. I anmälan inkluderas fika, VM-middag, giveaway och matchbiljetter till VM-matcherna denna kväll.

Ladda ner inbjudan i pdf här som ni gärna får sprida vidare! Pdf, 1.3 MB.

Direktlänk till anmälan: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1765228 Länk till annan webbplats.

>>Läs mer om dagen här<<

Vi på HF Syd hoppas att vi ses den 2 december i Helsingborg!!

Publicerad: 2023-10-13

Senast uppdaterad: 2023-10-13

Författare: Camilla Rohlén

Intressant? Dela gärna!