Gå till innehåll

HANDBOLL SYD

HANDBOLL SYD

Årsmöte i Handbollförbundet Syd

I helgen genomfördes årsmöte för Handbollförbundet Syd i samband med Final4 i Halmstad Arena.

Lars Berger omvaldes som ordförande och Thomas Elofsson, Sussie Tägt, Emma Hansson och Stellan Grönberg blev valda för en period av ytterligare två år vilket bidrar positivt till kontinuitet i styrelsearbetet.

I anslutning till årsmötet informerade Ann Johansson från Destination Halmstad om kommunens ambition att lyfta Halmstad som handbollsstad. Sparbanken Skånes marknadschef, Marcus Nilsson, och marknadskoordinator Jane Oredsson redogjorde för banken som sponsor och partner till såväl svensk landslagshandboll som till sydsvensk handboll. Sparbanken Skåne poängterade särskilt det goda samarbete man har med HF Syd för att främja en sund matchmiljö genom kampanjen #schysstmatch.

Mötesdeltagarna avslutade dagen med att titta på medaljmatcherna i ATG Svenska Cupen (herr) där Amo HK vann bronsmatchen mot Önnereds HK och Ystads IF slog Hammarby i en häftig final med 33-32.

Vi vill härmed framföra ett stort grattis till Ystads IF HF och till Amo HK och även rikta ett stort grattis till Höörs HK H65 och Kristianstad HK som vann ett silver och fjärdeplatsen i damklassen.

Publicerad: 2024-03-11

Senast uppdaterad: 2024-03-11

Författare: Camilla Rohlén

Intressant? Dela gärna!