Gå till innehåll

HANDBOLL SYD

HANDBOLL SYD

D 07 HF Syd

Distriktslagsverksamheten kommer att inledas med två uttagningsträningar den 20-21/8 (som spelare är du på plats en av dagarna och kostnad är 300kr för träningsdagen), anmälan är öppen för alla som vill vara med. Hallarna bokas spritt över vårt distrikt för att alla spelare ska ha närhet till hall. Under dessa två träningspass kommer våra distriktslagsledare att ansvara för genomförande utifrån spelarutbildningsmaterialet 2.0. pass 7-8. Kostnaden för träningsdagen betalas i samband med det att kallelse till dagen skickas ut via SportAdmin. När spelaren tackar "ja" i kallelsen görs betalaningen.

Efter de inledande uttagningsträningarna i augusti kommer det sedan att arrangeras ett andra tillsälle den 24-25/9. Till detta tillfälle kommer ungefär 50% av de som är med under träningarna i augusti att kallas och spelarna blir kallade till en av dessa träningsdagar. Detta tillfälle kan bli lite längre resa för vissa spelare inom vårt distrikt. Kostnaden, 150kr, för träningsdagen betalas i samband med det att kallelse till dagen skickas ut via SportAdmin. När spelaren tackar "ja" i kallelsen görs betalaningen.

Den 9/10 sker den sista delen av uttagningen. Kostnaden, 150kr, för träningsdagen betalas i samband med det att kallelse till dagen skickas ut via SportAdmin. När spelaren tackar "ja" i kallelsen görs betalaningen. Under denna slututtagning kommer drygt 42 spelare per kön att kallas. Inför Sverigecupen som spelas den 11-13/11 kommer det totalt att tas ut 42 pojkar och 42 flickor som sedan fördelas på tre lag per kön med 14 spelare i respektive lag, kostnad per spelare som blir uttagen till att spela Sverigecupen är 2500kr (läs längre ner på sidan vad som ingår i priset).

Läs mer om distriktlagsverksamhetens syfte >>här<< Länk till annan webbplats.

Vi vill gärna att klubblagsledarna kommer och kollar på träningarna i ett utbildningssyfte.
Ca 1 vecka innan distriktlagsträningarna uppdateras träningsplaneringen för respektive grupp här.

Kom gärna och titta.

Distriktslagsledare

Handbollförbundet Syd rekryterar distriktlagsleadre till distriktlagsverksamheten. Som distriktlagsledare följs Svenska Handbollförbundets grundsyn på ledarskap. Det är distriktslagsledarna som tillsammans med HF Syd som ansvarar för distriktlagsträningar, spelaruttagningar och coaching under Sverigecupen.

Distriktlagsledare flickor
Victor Niléhn
Nicklas Steen
Marie Lilja
Louise Nilsson
Edvin Djulic
Wilma Svensson
Maria Fröjd

Distriktlagsledare pojk
Anna Olsson
Mads Lyhne Nielsen
Jacob Haapala
Jennifer Ljungberg
Martin Holmqvist
Ahmad Amoura
Matilda Ekdahl

SverigeCupen 11-13 november 2022 i Nyköping.
42 spelare per Flick-/Pojklag i HF Syd åker till SvC.

För de spelare som blir kallade till Sverigecupen kommer en kostnad på 2500kr
I denna summa ingår:
Bussresa tur och retur till Nyköping
Förstärkt frukost på väg till Sverigecupen
Lunch på plats i Nyköping på fredag
Gästkort för turneringen (2021 kostnad 800:-)
Klädkit: Hoodie, shorts, strumpor, matachtröja för utespelare. Målvaktsbyxor och tröja, strumpor, Hoodie för målvakt.

Betalning kommer att göras i samband med kallelse till Sverigecupen via SportAdmin.

Publicerad: 2022-09-28

Senast uppdaterad: 2022-11-23

Författare: Camilla Rohlén