Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

Nyheter

 • Missa inte att anmäla dig till tränarsymposiet! Sista anmälningsdag är söndag 10 december.

  Välkommen till vårt tränarsymposium i Skövde i januari där både Tomas och Malin har teoripass och praktikpass. Tomas kommer ha fokus på individuell teknik med syfte på finter och starter där man skapar övertag för eget avslut och vidarespelet i spelföljden. Malin kommer inspirera oss om Hållbart ledarskap i praktiken. Hur skapar vi en trygg miljö där vi betonar individens värde och fokuserar på lärandeprocessen för att ge individen förutsättningar att utvecklas optimalt?
 • Ordförande Mattias funderar kring junioråldrarna och hur vi ska få fler att stanna kvar

  Mattias tankebanor uppehåller sig just nu kring junioråldrarna och hur vi ska få fler att stanna kvar och behålla sitt handbollsengagemang in i junioråldern och sedan vidare in i seniorspelet. Hoten från omvärlden är många, och lockelserna från andra intressen är ännu fler, men visst är det utmaningar som vi vill bemästra?
 • Anmäl seniorlag till motionsspel

  Missa inte att anmäla seniorlag till motionsspel, utan serieverksamhet, till våren 2024. Sista anmälningsdatum är måndag 4 december.
 • Extra biljetter till Handbolls-VM i Göteborg - till föreningspris

  Nu finns det extra biljetter till föreningspris till alla matchdagar i Göteborg. Passa på att köpa dina biljetter om du inte redan har gjort det. Med varje köpt biljett så skänker Handbolls-VM 10kr till Barncancerfonden.

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration