Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

en färgglad bakgrund i regnbågens färger i olika trekanter. text på där det står handboll nu 9-18 september

Läs om hur din förening kan vara med på Handboll NU

Den 9-18 september 2022 gör vi tillsammans inom svensk handboll en stor gemensam nationell satsning på att visa upp vår sport, i stort som smått, över hela landet.

Svenska Handbollförbundet, distriktsförbunden och landets föreningar fyller tillsammans perioden med handbollsglädje på olika sätt för alla. Bland annat genomförs en gemensam Handbollens dag den 17 september där många föreningar kommer att delta med olika aktiviteter.

Vill din förening vara med och arrangera någon aktivitet?
Meddela oss på Handbollförbundet Väst vad ni tänker göra genom att fylla i följande formulär;

https://forms.office.com/r/wqghE0i0BJ Länk till annan webbplats.

Vill du ha tips på aktiviteter?
Här kan du se exempel på vad föreningar i Sverige gjorde för aktiviteter förra året;
https://www.handbollnu.se/tipspaaktiviteter/ Länk till annan webbplats.

Sök återstartsstöd för Handbollens dag 17/9 2022
Den 17/9 2022 är det handbollens dag. Det firar vi nationellt med föreningsdrivna aktiviteter. Under handbollens dag kan föreningar visa upp sin verksamhet på till exempel gator och torg eller via öppet hus i hallen. Arrangör är den lokala handbollsföreningen som visar upp och bjuder in till sin verksamhet. Det finns möjlighet för föreningen att söka medel ur Återstartsstödet>> Länk till annan webbplats.för handbollens dag. Varje förening kan få upp till 10 000 kr.

Var med och förbättra förra årets passningsrekord?
Under handbollens dag den 17 september klockan 12:00-12:01 siktar vi på att slå vårt gemensamma passningsrekord!

Under den minuten gäller det att vi gemensamt ska få ihop så många handpassningar som möjligt. Du och en eller flera personer ska på en minut passa ett (1) föremål mellan er så många gånger som möjligt. Räkna era passningar och rapportera in ert bidrag i vårt formulär, som du hittar här; https://www.handbollnu.se/Passningsrekordet/ Länk till annan webbplats.

Alla som vill kan vara med. Vill du/ni dessutom vara med och tävla om biljetter till en landskamp ska ni filma ert bidrag till rekordförsöket, lägga ut det på instagram och/eller facebook samt tagga bidraget med #handbollpassaralla2022.

Chans till ytterligare 5000 kr till din förening!
Alla föreningar i Handbollförbundet Väst som är med och arrangerar aktiviteter under Handboll NU-veckan i september har chansen att få en ersättning på 5000 kr till föreningen. Kriterierna är att man arrangerar en aktivitet, söker återstartsstöd och gör en återrapportering samt att man delar sina aktiviteter på sociala medier under hashtaggen #handbollNUHFV2022.

Kontaktperson Handbollförbundet Väst
Malin Svensson
malin.svensson@handbollvast.se

Publicerad: 2022-08-31

Senast uppdaterad: 2022-11-23

Författare: Louise Idebäck

Intressant? Dela gärna!