Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

Bild på avgående ordförande och nyvalde ordförande. publiken applåderar.

Årsmöte 2023 - avtackningar, nyval och nya stadgar

Igår, den 22 mars 2023, hölls Handbollförbundet Västs årsmöte i Jönköping, men även digitalt. Under årsmötet avtackades avgående ordförande Susanna Laursen samt avgående ledamöterna Malin Nordqvist och Rebecca Möller. Ny ordförande för förbundet är Mattias Nord och ny kassör är Erika Nyströmme.

Onsdagen den 22 mars 2023 var det årsmöte fysiskt i Jönköping samt deltagare med digitalt. Med på mötet fanns representanter från förbundet samt 42 föreningar.

Under årsmötet avtackades tidigare ordförande Susanna Laursen som avböjt omval. Susanna har varit ordförande i "nya" Handbollförbundet Väst sedan start i maj 2021. Innan det var hon ordförande för "gamla" Handbollförbundet Väst sedan 2017, och året innan det var hon vice ordförande.

Ledamöterna Malin Nordqvist och Rebecca Möller tackades också av som även de avböjt omval. Både Malin och Rebecca har suttit med i styrelsen sedan maj 2021.

Årsmötet röstade fram Mattias Nord som ny ordförande för förbundet. Mattias har varit kassör i styrelsen sedan maj 2021 och tar nu steget upp och blir ordförande. Till vardags är han CEO på Karlstad CCC (Karlstad Congress Culture Centre).

Då Mattias övergår från kassör till ordförande, valde årsmötet en ny kassör - Erika Nyströmme.

Hela nya styrelsen kan ni se här >>

Utöver val röstades även förslaget till revidering av förbundets stadgarna igenom.

Till förbundets stadgar: gällande från och med 2023-03-22 >> Pdf, 174.2 kB.

Publicerad: 2023-03-23

Senast uppdaterad: 2023-03-23

Författare: Louise Idebäck

Intressant? Dela gärna!