Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

Bidrag till föreningar som är med på Handboll NU

Handboll NU är namnet på perioden då vi tillsammans inom svensk handboll gör en stor gemensam nationell satsning på att visa upp vår sport, i stort som smått, över hela landet.

Vad är Handboll NU?

Handboll NU är namnet på perioden då vi tillsammans inom svensk handboll gör en stor gemensam nationell satsning på att visa upp vår sport, i stort som smått, över hela landet. Svenska Handbollförbundet, distriktsförbunden och landets föreningar fyller tillsammans perioden med handbollsglädje för alla på olika sätt. Handboll NU är en manifestation och kick-off på säsongen samt ett led i fortsättningen av handbollens återstart efter pandemin. Hoppas att din förening vill vara en del av Handboll NU!

Massor av aktiviteter

Svenska Handbollförbundet, distriktsförbunden och många föreningar kommer under Handboll NU att presentera handboll på olika sätt. En mängd aktiviteter planeras och endast fantasin sätter gränserna. Alla handbollsaktiviteter som sker under perioden 15-24 september kan med fördel genomföras under Handboll NU-flagg, oavsett om aktiviteten är en del av ordinarie verksamhet eller en särskild Handboll NU-aktivitet.

Handbollens dag 16 september 2023

Lördagen den 16/9 är det handbollens dag Länk till annan webbplats. 2023. Under handbollens dag kan lokala föreningar arrangera, visa upp och bjuda in till olika typer av verksamhet i hallen eller på gator och torg.

Återstartsstöd och bidrag från Handbollförbundet Väst

Det finns möjlighet för föreningen att söka medel ur Återstartsstödet Länk till annan webbplats. för handbollens dag.
Föreningen kan söka ett stöd på maximalt 5 000 kr som stöd för genomförandet. Ansökan om stödet kan göras till och med den 8/9-2023.

Utöver återstartsstödet får alla föreningar som tillhör Handbollförbundet Väst ytterligare 5000 kr om man genomför en aktivitet någon av dagarna under Handboll NU-veckan. Följande tre kriterier gäller:

1. Fyll i formuläret om vad som planeras >> Länk till annan webbplats.
2. Ansök om återstartsstöd >> Länk till annan webbplats.
3. Efter genomförd aktivitet ska antingen bilder och text mejlas in till malin.svensson@handbollvast.se alternativt att ni som förening taggar @handbollforbundetvast om ni lägger ut om aktiviteten på sociala medier.

handbollnu.se och sociala medier

Den officiella webbplatsen är https://www.handbollnu.se/ Länk till annan webbplats.. Den fylls kontinuerligt på med information och tips på aktiviteter samt marknadsföringsmaterial och bildmallar som kan användas av föreningar som arrangerar aktiviteter under perioden.

Tagga gärna föreningens inlägg kring aktiviteter och handboll NU i sociala medier med #handbollnu och @handbollnu.

Var med i årets Handboll NU och sprid handbollsglädje för alla!

Publicerad: 2023-05-31

Senast uppdaterad: 2023-06-02

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!