Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

tjejer som spelar handboll och en som hoppar för att skjuta

Foto Markus Amplifyphoto

Nu släpper vi spelprogrammet!

Nu släpper vi spelprogrammet för säsongen 2023-2024. Spelscheman kan ni se det nya systemet Profixio via webbläsare eller app.

Alla spelschema hittar föreningen/ledare via sina inloggningar i Profixio och tillhör man inte någon som har en inloggning kan man ladda ner appen "Profixio" till telefon/surfplatta (finns i App Store och Google Play) eller i webbläsare via profixio.com/app Länk till annan webbplats..

Till användarmanual Profixio >> Pdf, 492.3 kB.

Till spelprogrammet samt serier och resultat >> Länk till annan webbplats.

VIKTIG information

  • Det saknas en del matchfakta i systemet som vi/ni inte hunnit att lägga än. Om ni ser en match som har matchdag tisdag 17:00 så det en sådan match som kommer att ändras.

    Vi kommer löpande att fylla på. Har ni sådana matcher och inte ännu har kontaktat oss så gör ni det så hjälper vi till och löser det åt er. Profixio är nu stängt för matchlägging för er föreningar.
  • Det har varit stora problem med tillsättning av hallarna. Många matcher ligger nu med dag och tid men ingen hall. Vi kommer att fortsätta arbeta för att hitta en lösning på det så fort som möjligt. Saknar er match en hall så avvakta lite innan ni söker vidare information hos oss.
  • För någon förening saknas hela vårens hemmamatcher (HP Warta) och det beror på att det är en ny hall på gång som man ännu inte vet när den står klar. Matcherna kommer att läggas till senast i december.
  • Vakanta matcher ska INTE Vi har behållit platserna för att vi eventuellt ska kunna hjälpa föreningar som av någon anledning skulle behöva en plats. Dom ligger vakanta fram till första veckan i oktober, sen tar vi bort dom.
  • Observera att vårens spelprogram är preliminärt. Det beror på att vi/ni kommer att behöva se över arrangemangen för att kunna lägga till vårens alla minisammandrag, USM m.m.

Kontakt

Jenny.granström@handbollvast.se - seniorserier, mini och festivaler

Towa.almqvist@handbollvast.se - ungdomsserier

Jukka-pekka.laine@handbollvast.se - ungdomsdispenser

Publicerad: 2023-08-25

Senast uppdaterad: 2023-08-29

Författare: Tävling

Intressant? Dela gärna!