Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

två foton vid sidan om varandra. en med en man som håller om två yngre pojkar med matchkläder på sig och peppar dem. en där en man syns med rakat huvud och kort skägg.

Åke Nilssons Minnesfond för 2023 går till Lars Altus Kärra HF

Varje år delas Åke Nilssons Minnesfond ut till en handbollsledare som under året eller ett antal år fört handbollen framåt. I år får Lars Altus, Kärra HF, motta stipendiet.

Årets mottagare för Åke Nilssons Minnesfond är Lars Altus, Kärra HF. Lars har varit ledare för tjejer tidigare och är nu ledare för pojkar födda 2010 i Kärra HF sedan flera år tillbaka. Killarna uppskattar verkligen Lars som sin ledare och hans sätt att se alla och för hans övertygelse att alltid se och jobba med varje individ, han tror på alla. Han är snäll, han är en bra och tydlig coach, respektfull och ingenting är någonsin ett problem.

Lars dröm är att kunna ta med sitt lag på ett träningsläger eller en cup utomlands och stipendiet på 5000 kommer att användas som ett bidrag till hela laget för att få råd att åka med.

Utdelningen sker lördag 18 november innan matchstart 13:55 i Kärra damers match i allsvenskan mot Huddinge HK. Prisutdelare är fondens ordförande Kenneth Johansson.

Om fonden

Åke Nilssons Minnesfond är instiftad av Åke Nilssons familj. Åke har under många år förtjänstfullt arbetat inom handbollen, både nationellt och internationellt och i många olika roller. Fonden har till ändamål att belöna handbollsledare, som under året eller under ett antal år fört handbollen framåt genom ett hedersamt agerande.

Publicerad: 2023-11-14

Senast uppdaterad: 2024-02-16

Författare: Louise Idebäck

Intressant? Dela gärna!