Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

ett foto. en man står i mitten av fotot men sidan mot kameran men handen uppsträckt över huvudet med en boll i handen.

Utvecklas som tränare under spelarutbildningen: Kristoffer berättar om sin utveckling

Vill du utvecklas som tränare och samtidigt utveckla spelare? Nu har du chansen att söka som instruktör till spelarutbildningen för spelare födda 2010. Kristoffer Larsson är instruktör i Väst och säger själv att det är roligt och lärorikt.

Ta chansen att bli instruktör på spelarutbildningen för spelare födda 2010. Första tillfället för spelare födda 2010 är planerad till 30 november för F10 och 1 december för P10. Datumen är preliminära. Spelarutbildningen fortsätter sedan under våren 2025 och avslutas under hösten 2025.

Vi söker dig som brinner för handboll, visar stort engagemang för individuell utveckling och agerar utifrån Svenska Handbollsförbundets grundsyn på ledarskap! Du förväntas även att vara delaktigt under majoriteten av verksamheten, arbeta tydligt efter syftet och upprätthålla en god framförhållning i din kommunikation, samt uppvisa specificerat polisutdrag för arbete med barn och ungdomar. Arvodering, kläder och material i enlighet med standardavtal. Ansökan stänger den 30/6.

Ansök här för att bli instruktör till spelarutbildningen >> Länk till annan webbplats.

Läs mer om spelarutbildningen för spelare födda 2010 >>

Kristoffer är målvaktsinstruktör i spelarutbildningen

Kristoffer Larsson är instruktör sedan spelarutbildningen för spelare födda 2007. Han ville bli instruktör för att utvecklas som tränare och säger att det varit väldigt lärorikt. Han tycker att du som funderar på att bli instruktör ska göra det, så länge man gör det för att utveckla spelare och utvecklas själv.

Läs hela intervjun med Kristoffer nedan!

Var bor du?

Jag bor mellan Falköping och Skara.

Vad har du för handbollsbakgrund?

Har till den största delen varit aktiv i IF HV Tidaholm. Där började jag träna Pojkar födda 06 där sedan även de födda 05 kom in. Är tränare i Skara HKs seniorlag sedan denna säsongen 2023/2024.

När började du som instruktör i spelarutbildningen?

Jag började att vara med på pojkar födda 07.

Varför ville du bli instruktör?

För att utvecklas som tränare. Lära känna nya personer med samma intresse och höra vad dom har för tankar och idéer.

Vad tycker du om att vara instruktör?

Det är roligt och lärorikt. Alla grupper man har är olika och man får alltid sträva om att utveckla sitt ledarskap och sin förmåga att lära ut.

Har du något speciellt minne du vill dela med dig av?

Minnet blir väl till minnena då det är en upplevelse när man kommer till delen av utbildningen som är Sverigecupen. Stämningen som blir i laget även fast det är en så kort tid som man är på plats och spelar tillsammans.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att bli instruktör?

Kör. Så länge man gör det för att utveckla spelare och utvecklas själv. Man kommer träffa många bra ledare som man kan ha otroligt intressanta samtal med och lära sig av.

Publicerad: 2024-05-17

Senast uppdaterad: 2024-05-15

Författare: Louise Idebäck

Intressant? Dela gärna!