Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Spelschema för gruppspelet i Sverigecupen

Nu publicerar vi spelschemat för gruppspelet som inleds på fredag i Rosvalla Arenor i Nyköping.

Sverigecupen är en distriktlagsturnering för 15-åringar som spelas i Nyköping den 10-12 november. 17 flicklag och 15 pojklag från våra fem distrikt kommer delta under tre intensiva handbollsdagar i Nyköping.

På grund av tekniska utmaningar i samband med byte av tävlingssystem har publicering av spelschemat blivit fördröjt. Det kommer dock finnas tillgängligt i appen SWE Handboll inom några dagar. Fram till dess kan du se spelschemat för gruppspelet i pdf-format.

Till spelschemat för gruppspelet >> Pdf, 100.7 kB.

För att följa Sverigecupen inför och under turneringen, ladda ner appen SWE handboll där du kommer hitta senaste nytt, presentationer, intervjuer, spelprogram, vad som händer i hallarna och i Nyköping under helgen och mycket mycket mer. Appen är aktiverad och har börjat fyllas med information, så ladda ner redan nu.

Relaterad information
Till alla lag- och domarpresentationerna >>
Till Sverigecupens sida >> Länk till annan webbplats.
Se matcherna live på Handboll Play >> Länk till annan webbplats.
Till merchandisen för Sverigecupen >> Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-11-06

Senast uppdaterad: 2023-11-06

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!