Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Café Lillan HF och Skövde HF mästare i Trim-SM 2024

I helgen avgjordes Trim-SM 2024 i Stockholm. Totalt deltog 27 lag fördelat på en dam- och en herrklass. Helgen har bjudit på en härlig inramning med mycket publik som skapat god stämning.

Foto: Matthew Tipple

Café Lillan HF vinner Trim-SM 2024 i herrklassen efter en spännande final mot IFK Tumba HK. Finalen avgjordes i sista anfallet och ett fullsatt Västertorpshallen jublade när Vassliij Kvarnevik stänkte in 16-15 till Café Lillan HF.

Favoriten i damklassen, Skövde HF, höll hela vägen och övertygade i finalen mot Haninge HK som kämpade väl. Man Skövde HF var för bra och vinner finalen med 16-8. Även den här matchen spelades i ett fullsatt Västertorpshallen som hejade fram båda lagen.

Stolt ordförande

Sannadals SK har varit arrangerande förening för årets Trim-SM. Mats Boman är ordförande i föreningen och sammanfattar helgen;

- Att Trim-SM varit efterlängtat gick att känna i hallarna! Stämningen var på topp och det var många gamla handbollsvänner som träffades igen. De kramades både före, under och efter matcherna på plan eller med någon som gick förbi i publiken.

Som arrangerande förening vill jag tacka alla som deltagit för den härliga stämning som vi fick uppleva och som peakade på SM-bankettens dansgolv. Alla som spelat, domare, de många familjerna på läktaren med både barn och mor- och farföräldrar, de supporters som kom för att se sina idoler spela igen och de ungdomslag som hejade på sina tränare på plan.

Man kan inte vara annat än stolt över hur väl vi lyckats med Trim SM-helgen och ett stort stort tack till alla Sannadalare som ställt upp under helgen!

Utdelning av inspirationspriser

Trim-SM avslutades med en bankett på lördagskvällen där det delades ut flera inspirationspriser:

Fair play-priserna röstades fram av publik och spelare.

Fair play dam
Bålsta IF

Fair play herr
Matteuspojkarna

Rising star (en ung och lovande spelare att hålla koll på nästa år)
Malin Larsson, Skövde HF

Gurkburks-priset (specialpris till en spelare som stack ut ur mängden)
Åsa Halldin, BK Sol

MVP dam
Lisa Karlsson, Målvakt i Skövde HF

MVP herr
Stefan Älgekrans, Silwing/Troja

Matcher, resultat och tabeller hittar du i Profixio Länk till annan webbplats.

Läs mer om Trim-SM

Café Lillan HF vinnare Trim-SM 2024

Skövde HF vinnare Trim-SM 2024

Publicerad: 2024-06-03

Senast uppdaterad: 2024-06-03

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!