Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Lagpresentation: Kärra HF F14

"Vi är ett lag som kan spela en väldigt sportslig, fin och rolig handboll"

Vad heter ert lag?
Kärrra HF F 14

Grattis ni är klara för gjensidige USM:s finalspel! Hur känns det?
Tack så mycket! Det känns fantastiskt roligt att få vara med bland de 8 bästa lagen i Sverige.Vi är ett kanongäng som kämpar för varandra och tillsammans. Så gött att det gav utdelning!! Lagets målsättning har varit att komma till finalspelet. Det är väldigt roligt att vi har kommit så här långt och att vi får möjligheten att mäta oss med de bästa lagen i Sverige . Nu skall vi njuta av denna möjligheten och sikta så högt som möjligt.

Ge oss en ögonblicksbild från då det stod klart att ni var klara för finalspelet.
Glädje och lättnad! Det är en underbar känsla det är ju detta vi tränat och köttat på för till varje USM steg. Det blev till och med lite segerdans för tjejerna.

Vilka förväntningar har ni på det kommande finalsteget.
Att ha kul tillsammans, lära känna nya kompisar, vi ser framemot att titta på bra, rolig handboll och vi vet att vi kommer att möta tufft motstånd. Vi hoppas på en härlig inramning men mycket publik! Vi hoppas och tror att upplevelsen i sig i Uppsala är något alldeles extra.

Om ni blickar bakåt och reflekterar över den gångna säsongens USM-spel, vilka är då de beståendeintrycken.
Att vi alla har krigat för vinst tillsammans som ett lag och att det har gett utdelning. Vi har fått möjligheten att besöka andra ställen i Sverige på 3 av 4 steg där det varit superbra arrangemang. Det har känts som att vi har fått vara på läger tillsammans det gör också att vi svetsats ihop ännu mera.

När publiken i Uppsala bänkar sig för att titta på er, vad kan de då förvänta sig att de får se?
Ett grymt taggat lag som tillsammans kommer att kriga för att vinna in i det sista. Vi är ett lag som kan spela en väldigt sportslig, fin, rolig handboll. Tufft försvarsspel i olika former samt en passningsskicklig anfallshandboll med fint bollsläpp. Framförallt kommer ni att få se att Kärra HF är ett lag med högt tempo som förhoppningsvis bjuder på en sevärd handboll.

Berätta lite mer om ert lag.
Vi är ett härligt gäng på 31 tjejer född 08 som älskar att träna och spela handboll tillsammans. Många av tjejerna har spelat tillsammans ändå sen bolllekis. Vi är snälla mot varandra, vi har en god laganda och vi har roligt tillsammans. Vi har haft 3 lag i seriespel. Vårt handbollspel är att vi spelar ett tufft försvarsspel där vi krigar för varandra samt håller ett högt tempo, passningsskickliga med ett bra bollsläpp i anfallsspelet.

//Jacob Schmidinger/ Gustav Almqvist / Thomas Sahlin Ledare Kärra HF F14

Läs fler lagpresentationer >>

Följ Gjensidige USM inför och under finalspelet

Ladda ner appen SWE Handboll för livescore och senaste nytt inför och under finalspelet.

Se matcherna live. Eller när du vill. Handboll play sänder alla matcher. Just nu har de ett earlybird-erbjudande för alla matcher i finalspelet. Läs mer här >> Länk till annan webbplats.

Följ Gjensidige USM på Instagram - @usmhandboll

All information finns också på Gjensidige USM:s egen sida >>

Publicerad: 2023-04-14

Senast uppdaterad: 2023-04-14

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!