Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Lagpresentation: Lugi HF F18

"Ett lag som peppar varandra vid varje målvaktsräddning, varje mål, varje assist, varje gång man gör ett bra försvarsarbete och varje gång man slänger sig efter en boll"

Vad heter ert lag?
Lugi HF F18

Grattis, ni är klara för Gjensidige USM:s finalspel! Hur känns det?
Tack! Det känns helt fantastiskt att vi har tagit oss till finalspelet och vi är enormt taggade inför denna helg!

Ge oss en ögonblicksbild från då det stod klart att ni var klara för finalspelet.
Vi hade vår sista match kvar och det som krävdes var en vinst för att ta oss till steg 5. I halvlek var det fortfarande jämt men efter ungefär 15 minuter in på andra halvleken så hade vi dragit ifrån rejält. Jag tror vi alla hade svårt att tro det men när det var 1 minut kvar ställde sig vår bänk upp och när slut signalen gick förstod vi att vi skulle gå vidare. Det var mycket glädje när vi sprang in på planen och firade.

Vilka förväntningar har ni på det kommande finalspelet?
Vi ser fram emot en helg med många tuffa och lärorika matcher i finalspelet. Men även såklart en helg av gemenskap, glädje och kämparglöd som vi delar tillsammans i laget.

Om ni blickar bakåt och reflekterar över den gångna säsongens USM-spel, vilka är då de bestående intrycken?
Eftersom vi är ett lag från många olika åldrar och lag inom föreningen har det tagit ett tag för oss att bli samspelta men detta har blivit bättre för varje match som har gått under USM-stegen.

När publiken i Uppsala bänkar sig för att titta på er, vad kan de då förvänta sig att få se?
Publiken kan förvänta sig att se ett lag som tillsammans stärker varandra genom alla med och motgångar. Ett lag som peppar varandra vid varje målvaktsräddning, varje mål, varje assist, varje gång man gör ett bra försvarsarbete och varje gång man slänger sig efter en boll. De ska förvänta sig att se ett lag som gör det tillsammans på och utanför planen och framförallt se ett lag som har väldigt kul tillsammans när de spelar handboll.

Berätta lite mer om ert lag.
Vi är en trupp spridda mellan åldrarna 04-07 och spridda i olika lag i föreningen. Vi tränar inte regelbundet med detta laget eftersom de flesta spelar i olika lag. Men annars är vi ett härligt gäng tjejer som älskar att spela handboll och som har väldigt kul tillsammans.

//Spelartruppen i Lugi HF F18 genom lagkapten Vilma Enocson

Läs fler lagpresentationer >>

Följ Gjensidige USM inför och under finalspelet

Ladda ner appen SWE Handboll för livescore och senaste nytt inför och under finalspelet.

Se matcherna live. Eller när du vill. Handboll play sänder alla matcher. Just nu har de ett earlybird-erbjudande för alla matcher i finalspelet. Läs mer här >> Länk till annan webbplats.

Följ Gjensidige USM på Instagram - @usmhandboll

All information finns också på Gjensidige USM:s egen sida >>

Publicerad: 2023-04-21

Senast uppdaterad: 2023-04-21

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!