Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Passningsrekord

Under handbollens dag den 11/9 genomförde svensk handboll ett rekordförsök. Under en minut skulle vi gemensamt få ihop så många handpassningar som möjligt samtidigt som man också kunde tävla om landskampsbiljetter.

När, hur och var?
Passningsrekordförsöket gick ut på att, lördagen den 11/9 klockan 12.00-12:01, passa ett valfritt föremål mellan sig och en till flera andra personer ett rekordhögt antal gånger. Alla som ville kunde delta i rekordförsöket och rapportera in antalet passningar, som vi nu ska sammanställa.

Var med och tävla!
Om ni vill vara med och tävla om biljetter till en hemmalandskamp (max 15 biljetter) för störst kreativitet bockar man i den rutan i resultatformuläret. Sedan ska ni också dela med er av ett filmklipp som visar upp ert bidrag på instagram och tagga med #HandbollNu och #handbollpassaralla.

Mer information

Villkor och regler för tävlingen>>

Fullständiga tävlingsregler>>

Har du några frågor? Mejla handbollnu@handboll.rf.se, märk mailet #handbollpassaralla


Om Handboll NU
Handboll NU är svensk handbolls stora satsning för att lyfta handbollen i hela Sverige.

Under Handboll NU, den 3-12 september, gjorde vi tillsammans inom svensk handboll en stor gemensam nationell satsning på att visa upp vår sport, i stort som smått, över hela landet. Svenska Handbollförbundet, distriktsförbunden och landets föreningar fyllde tillsammans perioden med handbollsglädje på olika sätt för alla. Det var också en kick-off på säsongen och led i att återstarta handbollen efter det år som varit.

Några av de större aktiviteterna som genomfördes var bland annat Handbollens dag och rekordförsök i antal passningar den 11/9, webbinarier och prova-på-verksamhet

Publicerad: 2023-03-06

Senast uppdaterad: 2023-03-06

Författare: Svensk Handboll

Intressant? Dela gärna!