Gå till innehåll

HANDBOLL NORR

HANDBOLL NORR

Spelarutbildning (SU)

Spelarutbildning
Syftet med spelarutbildningen är att inspirera och utbilda handbollspelare utifrån Svensk handbolls spelarutbildning 2.0. Spelarutbildningsträffarna fungerar även som underlag för uttagning till distriktslag som sedan deltar i SHF:s distriktsturnering Sverigecupen.

Spelarutbildningen är en utbildning som vänder sig till alla handbollsspelare i den aktuella årskullen där alla är välkommen trots nivå. SHF:s Spelarutbildning rekommenderar åtta träffar per distrikt med fri anmälan.

Vad är skillnaden på Spelarutbildning och Distriktslagsverksamhet?
Spelarutbildningen är en öppen utbildning där alla handbollsspelare för den aktuella årskullen och det är fritt att anmäla sitt deltagande. Alla är välkommen att delta utifrån sina egna förutsättningar.

Distriktslagsverksamheten är alla spelare i den aktuella årskullen välkommen att delta. Under denna verksamhet sker en uttagning av spelare som kommer representera HF Norr i Sverigecupen.

Alla handbollsspelare som anmäler sig har olika slutmål. Vare sig du endast vill delta i spelarutbildningen eller även i distriktslagsverksamheten är helt upp till dig som handbollsspelare.

Anmälningsinformation
Anmälningar till träffarna blir upplagda under fliken hitta utbildning som är kopplat till IdrottOnline, utifrån den kommer vi att hantera administrationen kring kallelser och informationsutskick.

Läs mer om Spelarutbildning på nedanstående länkar:
Läs mer om spelarutbildning på Svenskhandboll.se Öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2022-11-29

Senast uppdaterad: 2024-05-30

Författare:

Email: