Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Sannadals SK hälsar oss välkomna till Trim-SM 2024

Svenska Handbollförbundet tillsammans med den lokala arrangören Sannadals SK inbjuder härmed till spel i Trim-SM 2024. Turneringen kommer spelas mellan den 31 maj - 2 juni i Stockholm.

Trim-SM är svenska mästerskapen i handboll för spelare som har fyllt 35 år det år mästerskapet spelas. Efter att de senaste åren arrangerats i Göteborg flyttar nu turneringen till Stockholm. Turneringen spelas med en damklass och en herrklass. Sista anmälningsdag och betalning för laganmälan är 19 april. Anmälan är bindande och anmälan registreras först när avgiften är betald. Anmälningsavgiften är 2500 kronor per lag.

Anmäl laget här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer om Trim-SM 2024

Ny lokal arrangör som fyller jämnt

Sannadals SK är ny lokal arrangör för Trim-SM. Av flera skäl att vilja arrangera Trim-SM är ett att föreningen i år fyller 80 år!
Svenska Handbfollförbundet ställde några frågor till Niklas Palmqvist som är ansvarig från föreningens sida.

Vad gjorde att ni tog er an uppdraget?
Trim-SM har ju spelats i många år nu, men de senaste åren har det drabbats, som många andra evenemang, av pandemin och förra året blev det inställt pga för få anmälda lag. Tanken är att få en nystart i Stockholm där det finns, vad vi tror, ett ganska bra underlag med flera Trim-lag i seriespel och närheten till andra starka handbollsstäder som Eskilstuna, Västerås mfl.

Vi var nere i Göteborg och spelade med både damer och herrar för två år sedan vilket var jätteroligt, så förhoppningsvis så vill även Göteborgslagen komma hit och besöka oss denna gång så vi får en chans att bjuda tillbaka.

I grund och botten är det ju också delvis av egoistiska skäl då vi i Sannadal verkligen vill spela Trim-SM, och hur kan man bättre bidra till att det blir av än att själva arrangera det?

Just i år så fyller Sannadal 80 år så det passar också väldigt bra för oss att göra det här till ytterligare ett av de event som kommer att ske under året för att fira klubbens födelsedag.

Berätta lite om hur ni tänkt er upplägget
Vi hoppas att kunna erbjuda spel i både Västertorpshallen samt i Kämpetorpshallarna. Hallbristen är ju påtaglig i Stockholm och inte bara i form av få halltider generellt, utan även i form av större ”evenemangshallar” där man har 3-4 planer i samma byggnad. Vi kommer därför eventuellt att behöva sprida ut oss lite, beroende på hur mycket anmälningar vi får in. Men hallarna ligger inte så långt ifrån varandra och vi kommer också att lösa boende i samma område.

Vi letar fortfarande efter den perfekta platsen för banketten, men självklart så kommer det att bli en bankett även i år och självklart så kommer vi jobba hårt för att se till att den blir minnesvärd!

Berätta om värdföreningen Sannadal
Sannadal är en förening som håller till i södra Stockholm, söder om söder. Vi erbjuder handboll för både ungdomar och seniorer såväl som pojkar, flickor, damer och herrar. Det är en förening som hela tiden växer, mycket tack vare en väldigt fin verksamhet för de lägsta åldrarna med handbollslekis och handbollsskola, men också genom en långsiktig strategi som vi också jobbat utefter under en lång tid.

En stark social gemenskap genomsyrar hela verksamheten där vinst till varje pris inte är det viktigaste, utan den personliga utvecklingen genom deltagandet i en lagsport och medlemskapet i en förening. Man jobbar mycket med bredden, men det finns också en del spets där t.ex. herrlaget just nu är på god väg att ta sig upp i division 1.

Varmt välkommen med er anmälan! Och kom ihåg - det är aldrig försent att bli mästare!

Publicerad: 2024-02-20

Senast uppdaterad: 2024-02-21

Författare: Svenska Handbollförbundet

Intressant? Dela gärna!