Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Trim-SM 2024

Logotyp för Trim-SM 2023

Trim-SM är Svenska Mästerskapen i handboll för spelare som har fyllt 35 år det år mästerskapet spelas. Det är aldrig försent att bli mästare!

Svenska Handbollförbundet tillsammans med den lokala arrangören Sannadals SK inbjuder härmed till spel i Trim-SM 2024. Turneringen spelas mellan den 31 maj - 2 juni i Stockholm i Kämpetorpshallarna och Västertorpshallen.

Anmälningsavgiften är 2500:- kronor per lag och faktureras respektive förening. Sista anmälningsdag är 19 april. Vid eventuell utdragning från och med den 26 april tas en administrationsavgift ut på 5000 kr.

Om arrangören tvingas ställa in Trim-SM, återbetalas samtliga avgifter till respektive förening.

Kostnadsfördelning sker genom Svenska Handbollförbundet efter avslutad turnering, fördelningen sker separat damer/herrar. I kostnadsfördelningen ingår domarkostnaderna och lagens resor (Schablonsumma på 75:- kronor milen).

Du hittar mer information i menyn till vänster.

NYHETER

SKÖVDE HF - VINNARE DAMKLASSEN 2024

Knapp Serier och resultat

CAFÉ LILLAN HF - VINNARE HERRKLASSEN 2024

Knapp Serier och resultat

Trim-SM är Svenska Mästerskapen i handboll är för spelare som fyller lägst 35 år det år som tävlingen genomförs. Spelaren har möjlighet att representera en förening på seniornivå och en annan i Trim-SM utan att en övergång behöver göras.