Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

TRIM-SM 2023

Årets upplaga av Trim-SM är inställt pga för få anmälda lag. Vi ses säsongen 23-24 istället!

Logotyp för Trim-SM 2023

Trim-SM är Svenska Mästerskapen i handboll för spelare som har fyllt 35 år det år mästerskapet spelas. Det är aldrig försent att bli mästare!

Svenska Handbollförbundet tillsammans med den lokala arrangören Café Lillan HF inbjuder härmed till spel i Trim-SM 2023. Turneringen spelas mellan den 19-20 maj i Göteborg, ÖHK-hallarna i Påvelund.

Anmälningsavgiften är 2500:- kronor per lag och skall betalas in i samband med anmälan. Inbetalningen görs till bankgiro 231-1819 (ange lagnamn och klass på betalningen; HK_Boll_TrimSM_Herr).

Sista anmälningsdag och betalning för laganmälan är 28 april. Anmälan är bindande och anmälan registreras först när avgiften är betald.

Om arrangören tvingas ställa in Trim-SM, återbetalas samtliga avgifter till respektive förening.

Kostnadsfördelning sker genom Svenska Handbollförbundet efter avslutad turnering, fördelningen sker separat damer/herrar. I kostnadsfördelningen ingår domarkostnaderna och lagens resor (Schablonsumma på 75:- kronor milen).

NYHETER

KVIK SPORT - VINNARE DAMKLASSEN 2022

Knapp Serier och resultat

CAFÉ LILLAN HF - VINNARE HERRKLASSEN 2022

Knapp Serier och resultat

Trim-SM är Svenska Mästerskapen i handboll är för spelare som fyller lägst 35 år det år som tävlingen genomförs. Spelaren har möjlighet att representera en förening på seniornivå och en annan i Trim-SM utan att en övergång behöver göras.