Gå till innehåll

HANDBOLL SYD

HANDBOLL SYD

Spelarutbildning (SU) pass 3-4 F/P födda 2009 - Anmälan öppen till 25/3

Torsdagen den 6 mars öppnar anmälan till spelarutbildningens pass 3-4 för spelare födda 2009, SU 3-4 genomförs 13-14 april. Spelarutbildningen inom svensk handboll utvecklas succesivt och inför årets SU i HF Syd sker det några förändringar. Läs mer om det i denna nyhet.

Inför årets spelarutbildning kommer HF Syd att genomföra följande:

- Inför fys-utbildning för samtliga träningsgrupper. Svenska handbollsförbundets fys-utbildning inom spelarutbildningen har reviderats och arbetats fram under säsongen 23-24 och införs nu för samtliga träningsgrupper i HF Syd.

- En spelare som anmäler sig till SU-passen kommer under en dag att genomföra 4 utbildningspass. 2 handbollspass (praktik) och 2 fyspass (teori/praktik), läs mer om hur en träningsdag ser ut under "Läs specifik information om spelarutbildning spelare födda 09 här"

- HF Syd uppmanar alla klubblagsledare att närvara på plats i någon av hallarna för att kunna fortsätta utbildningen i föreningens hemmamiljö och för att få en egen kunskapshöjning och inspiration. Senast en vecka innan utbildningstillfället kommer grupper och platser att publiceras.

Publicerad: 2024-03-06

Senast uppdaterad: 2024-03-06

Författare: Camilla Rohlén

Intressant? Dela gärna!