Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

Handboll NU

Vad är Handboll NU?

Handboll NU är namnet på perioden då vi tillsammans inom svensk handboll gör en stor gemensam nationell satsning på att visa upp vår sport, i stort som smått, över hela landet. Svenska Handbollförbundet, distriktsförbunden och landets föreningar fyller tillsammans perioden med handbollsglädje för alla på olika sätt. Handboll NU är en manifestation och kick-off på säsongen samt ett led i fortsättningen av handbollens återstart efter pandemin. Hoppas att din förening vill vara en del av Handboll NU!

Massor av aktiviteter

Svenska Handbollförbundet, distriktsförbunden och många föreningar kommer under Handboll NU att presentera handboll på olika sätt. En mängd aktiviteter planeras och endast fantasin sätter gränserna. Alla handbollsaktiviteter som sker under perioden 13-22 september kan med fördel genomföras under Handboll NU-flagg, oavsett om aktiviteten är en del av ordinarie verksamhet eller en särskild Handboll NU-aktivitet.

Handbollens dag 21 september 2024

Lördagen den 21/9 är det handbollens dag Länk till annan webbplats. 2024. Under handbollens dag kan lokala föreningar arrangera, visa upp och bjuda in till olika typer av verksamhet i hallen eller på gator och torg.

Återstartsstöd

Vad vill din förening göra av handbollens dag för att samla medlemmarna till aktivitet, visa upp er verksamhet för nya målgrupper och så vidare? Er förening kan söka projektmedel upp till 5 000 kr för genomförandet av aktivitet i samband med Handboll NU och handbollens dag, ansökan kan göras till och med söndagen den 8 september 2024. Läs mer om återstartstödet >> Länk till annan webbplats.

handbollnu.se och sociala medier

Den officiella webbplatsen är handbollnu.se Länk till annan webbplats.. Den fylls kontinuerligt på med information och tips på aktiviteter samt marknadsföringsmaterial och bildmallar som kan användas av föreningar som arrangerar aktiviteter under perioden.

Tagga gärna föreningens inlägg kring aktiviteter och handboll NU i sociala medier med #handbollnu och @handbollnu.

Var med i årets Handboll NU och sprid handbollsglädje för alla!

Publicerad: 2023-05-29

Senast uppdaterad: 2024-04-23

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!