Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

En filmkamera på ett stativ i en handbollshall

Solidsport blir Handboll Play

Den 7 november lanserar Svenska Handbollförbundet tillsammans med Solidsport den nya digitala arenan Handboll Play.

Det innebär att vi samlar all handboll under en egen kanal med anpassad navigering som underlättar för både tittare och kanaladministratörer. Kanalen får samtidigt ny design med ett eget varumärke.

För lag, föreningar och cuper som redan sänder med Solidsport innebär flytten att allt innehåll automatiskt flyttas över till Handboll Play utan att du eller din förening behöver göra något.

Alla länkar som leder till befintliga kanaler på Solidsport kommer fortsatt att fungera, men leder från och med den 7 november till Handboll Play.

Befintliga användarkonton, både för tittare och kanaladministratörer, kommer att fungera på den nya plattformen.

För dig som sänder live kan det vara bra att känna till att det kommer att fungera på ett liknande sätt som tidigare. Alla lag, föreningar och cuper kommer fortsatt att kunna sända sina matcher och cuper med hjälp av smartphones/surfplattor och Solidsports Broadcast-app eller egen produktion samt skapa intäkter.

Om du eller din förening inte redan har en befintlig kanal på Solidsport, eller om du vill aktivera en ny kanal, får du som vanligt hjälp av Solidsport. Det enda du behöver göra är att anmäla ditt intresse på den här sidan Länk till annan webbplats., därefter kontaktas du av Solidsport som hjäpler dig att komma igång och utbildar dig i hur man sänder på Handboll Play.

Mer information

I den bifogade filen kan du läsa mer om vad Handboll Play innebär för dig och din förening. Där hittar du också information om hur du loggar in på din kanalsida från den 7 november samt kontaktuppgifter till support hos Solidsport om du behöver hjälp med något eller om det är något du undrar över efter att ha läst informationen.

Till informationen >> Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2022-11-16

Senast uppdaterad: 2022-11-16

Författare: Louise Idebäck

Intressant? Dela gärna!