Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

Ny webbplattform för handbollvast.se

Alla handbollsdistrikt och Svenskhandboll.se har flyttat till webbplattformen Sitevision. Sidan är utvecklad tillsammans med Consid. Upptäcker du något som inte fungerar som det ska eller att du saknar något - hjälp oss gärna genom att meddela oss via info@handbollvast.se.

Från och med idag, den 30 november 2022, ligger handbollvast.se, de övriga distrikten och Svenska Handbollförbundets hemsida på webbplattformen Sitevision.

Riksidrottsförbundet har tidigare meddelat att webbplatser i IdrottOnline kommer att stängas den 31 december 2022 och därför har det under året pågått en upphandling, utveckling och flytt av svenskhandboll.se från IdrottOnline till Sitevision. Målet har varit att bygga webbplatsen svenskhandboll.se på ungefär samma sätt som på IdrottOnline för att du som besökare ska kunna känna igen dig. Webbplatsen kommer att fyllas på med mer information, men det mest eftersökta och viktigaste är på plats redan nu. Tidigare publicerade nyheter kommer att fyllas på i viss mån under de närmaste månaderna.

Något som blivit fel?

Upptäcker du något som inte fungerar som det ska eller att du saknar något - hjälp oss gärna genom att meddela oss via info@handbollvast.se.

Publicerad: 2022-11-30

Senast uppdaterad: 2022-12-08

Författare: Louise Idebäck

Intressant? Dela gärna!