Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

Är du vår nya instruktör i träningslära?

Handbollförbundet Väst söker dig som vill vara med och utbilda och utveckla ledare och tränare i träningslära.

I Svenska Handbollförbundets tränarutbildningar finns moduler i träningslära samt att vi som förbund har möjlighet att erbjuda enskilda utbildningar i träningslära och det är för dessa uppdrag vi nu söker nya instruktörer. Uppdragen är oftast under kvällar och helger och avropas efter behov.

Uppdragen kan vara i hela vårt distrikt och vi ser att du som anmäler intresse har ett brinnande intresse för träningslära och ser ett behov inom svensk idrott för att kunskaperna inom området höjs.

Kompetenskrav

Vi ser att du i grunden har en akademisk utbildning såsom idrottstränarutbildning, idrottslärarutbildning eller liknande där träningslära ingått i utbildningen.

Även om man utgår från Svenska Handbollsförbundets kursinnehåll så ser vi gärna att du har flerårig erfarenhet som tränare och kan förena praktik med teori på ett sätt som väcker nyfikenhet och vilja att lära sig mer. Utöver teoretiska kunskaper i träningslära har du praktiska kunskaper inom skadeförebyggande och prestationshöjande träning inom olika åldersnivåer för att kunna koppla ihop teori och praktik.

Handbollskunskaper är bra men inte ett krav då vi ser att det viktigaste är din pedagogiska skicklighet och kunskaper inom träningsläran som det centrala.

Uppdragen är arvodesberättigade. Som instruktör hos oss får du också representationskläder samt den utbildning du behöver för att bli behörig.

Låter detta intressant?

Skicka en kort information till oss där du berättar lite om dig själv och varför du är intresserad av uppdraget.

Mejla din ansökan senast 19 mars till jessica.larsson@handbollvast.se >>

Frågor och funderingar!

Kontakta Jessica Larsson på Handbollförbundet Väst
jessica.larsson@handbollvast.se >>
070-679 90 57

Publicerad: 2023-02-22

Senast uppdaterad: 2023-02-23

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!