Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

Vi söker en ny medarbetare till vårt kansli

Vill du vara med och utveckla våra domare? Tycker du att domarna är en viktig del av handbollen? Då är denna tjänst något för dig!

Handbollförbundet Väst
Vår uppgift kan sammanfattas i att leda, stödja och företräda distriktets föreningar samt bilda och utbilda inom föreningsidrotten.

Handbollförbundet Väst är ett aktivt förbund som arbetar för att bredda och utveckla handbollen, framförallt i vårt distrikt, men även nationellt och internationellt. Vårt distrikt täcker hela Västra Götalands Län, hela Värmlands län samt delar av Jönköpings och Hallands län. Vi har kanslikontor i Göteborg, Skövde och Karlstad.

Den dagliga verksamheten är indelad i områden; tävling, domare och funktionär, utbildning, utveckling och rekrytering samt marknad och kommunikation. Personalen har olika ansvarsområden tillsammans med respektive kommitté, som finns för varje område.

Din roll
Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla våra domare. Rollen bygger på tillsättning av våra utbildade domare samt, med ett utåtriktat förhållningssätt, hålla god kontakt med domarna. Tillsammans skapas förutsättningar för att var och en ska kunna utvecklas i sin takt.

Du arbetar i ett team om fyra personer med specifik inriktning tillsättning samt ett nära samspel med medarbetare och kommittémedlemmar inom området.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Du har med dig erfarenhet och förståelse för idrottsrörelsen. Du är duktig på att bygga relationer och har erfarenhet av domarskap med framåttänkande anda. Du står för inkluderande miljöer där alla har möjlighet att bidra och utvecklas i sin takt.

God administrativ förmåga krävs.

Information och ansökan
Projektanställning 50%. Tillträde enligt överenskommelse, dock senast 2023-08-31. Anställningen är en visstidsanställning till 2024-05-01 med chans till förlängning.

Vi kommer löpande hantera inkomna handlingar varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Sista ansökningsdatum är 2023-07-07.

Om du erbjuds tjänsten kommer vi att efterfråga ett begränsat registerutdrag ur belastningsregistret.

Kontakt
Ansökan skickas till malin.svensson@handbollvast.se Bifoga CV och personligt brev.

Har du några frågor eller vill veta mer? Kontakta Malin Svensson enligt ovan.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad: 2023-06-21

Senast uppdaterad: 2023-07-04

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!