Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

Foto: Markus/Amplifyphoto

Tränarutbildningar säsongen 23-24

Vi har nu lagt en grovplanering för vilka tränarutbildningar som kommer genomföras under nästa säsong.

Grovplaneringen innebär att vi lagt upp vilka tränarutbildningar, hur många och ungefär var och när de kommer genomföras. Exakta datum och platser kommer fyllas på löpande så fort vi blir klara med bokning av lokaler och instruktörer. Detta innebär att platser kan ändras samt att utbildningar kan tas bort eller läggas till.

Utöver Tränarutbildning 1-5 kommer vi även erbjuda Målvaktstränarutbildning steg 1 och 2 samt årets nyhet som är Grundläggande fysisk träning för barn och ungdom som bl a innehåller träningslära, uppvärmning, knäkontroll, styrka, snabbhet. En utbildning som passar dig som t ex är ansvarig för uppvärmning och fys i ett lag eller bara vill bredda dina kunskaper.

Till planeringen >>
På den här sidan kan du även fylla i ett intresseformulär för den eller de utbildningar du är intresserad av att genomföra under nästa säsong. Observera att detta enbart är en intresseanmälan. Garanterad plats har du först när du anmält dig via IdrottOnline när vi öppnat upp för det. Alla som anmält intresse kommer få ett mejl när anmälan öppnar.

Utbildningsmaterial och övningsbank för barnhandboll

Ska du bli barnhandbollstränare och/eller redan tränar barn mellan 6-10 år så har vi nu lagt upp en sida med gratis utbildningsmaterial, t ex hur man möter idrottare med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) samt övningsbanker, både enskilda övningar/lekar men även hela träningsprogram.

Till utbildningsmaterialet >>

Publicerad: 2023-06-30

Senast uppdaterad: 2023-07-03

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!