Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

Kvinnliga nätverket har haft sin första träff

Nätverket vänder sig till kvinnor som har eller önskar ha ett ledaruppdrag som tränare, förtroendevald eller annat ledande uppdrag inom handbollen.

Femton kvinnor har valt att medverka i vårt nystartade kvinnliga nätverk, som kommer ha fyra fysiska träffar under säsongen 2023_24. I helgen var det dags för träff 1 som arrangerades i Karlstad under fredagen och lördagen. Fredagen inleddes med information och lära känna-aktiviteter och avslutades med gemensam middag.

På lördagen var det Ledarskapsutbildning hela dagen tillsammans med Kerstin Gustafsson från RF-SISU. Dagen innehöll många gruppdiskussioner och övningar inom olika delar av ledarskap och vi hoppas och tror att alla fick med sig mycket ny kunskap och nya insikter både kring sitt eget och andras ledarskap.

Nästa träff är lördagen den 9 december då temat är Föreningskunskap samt match i handbolls-VM i Göteborg. Till våren kommer vi ha ytterligare två träffar med nya teman.

Efter våra fyra träffar finns stora möjligheter att utifrån dialog få bidrag till vidareutbildning inom det som du vill satsa på, t ex tränare, styrelse eller annat engagemang inom handbollen.

Anmälan till nätverket för den här säsongen är stängd. Vår målsättning är att starta ett nytt nätverk till säsongen 2024-25.

Deltagarnas utvärdering efter helg 1


Deltagarna övre raden fr vänster: Hanna Weiderberg, Martina Norman, Ann-Louise "Isa" Seger, Lisen Gustafsson, Camilla Lindblom Ohlsson, Ulrica Granqvist, Helena Wolff
Deltagarna nedre raden fr vänster: Emely Hermansson, Malin Lavér, Lisa Fallhagen, Camilla Linde, Mia Chaib

Saknades på träff 1: Annelie Evenmyr, Emelie Strandberg, Weronica Altus

Publicerad: 2023-09-05

Senast uppdaterad: 2023-09-06

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!