Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

ett foto på handbollsspel där en spelare ska kasta upp bollen och två andra spelare som är påväg att springa framåt på banan.

Foto: Stefan Svensson

Anmäl seniorlag till motionsspel

Missa inte att anmäla seniorlag till motionsspel, utan serieverksamhet, till våren 2024. Sista anmälningsdatum är måndag 4 december.

Handbollförbundet Väst öppnar nu upp för möjligheten att anmäla seniorlag till motionsspel (ej serieverksamhet) våren 2024.

Tanken är att det kan vara föreningsanknutna lag likväl som kompisgäng som vill spela lite matcher ”för skojs skull” som kan anmäla sig till motionsspelet.

Då spelet inte kommer att ske i serieverksamhet kan vi anpassa verksamheten utifrån respektive lags ambitionsnivå (antal speltillfällen) samt hur geografin ser ut bland anmälda lag. Blir det flera lag med korta reseavstånd spelar vi kanske i form av singelmatcher medans vi kan göra ett större sammandrag med flera kortare matcher vid ett par tillfällen under våren om det skulle visa sig bli väldigt utspridda anmälningar.

Vi börjar helt enkelt med att lag/föreningar kan göra en intresseanmälan via mail till jenny.granstrom@handbollvast.se där följande ska anges:

Lagnamn:

Klass (dam eller herr):

Önskat antal speltillfällen eller antal matcher under våren:

Kontaktperson:

E-post kontaktperson:

Sista anmälningsdatum till att börja med (möjlighet att anmäla sig till sammandrag senare under våren kan finnas framöver) är måndag 4 december.

Publicerad: 2023-12-02

Senast uppdaterad: 2023-12-02

Författare: Louise Idebäck

Intressant? Dela gärna!