Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

ett foto. en spelare hoppar och skjuter och två spelare försöker försvara.

Anmälan till tema 5 öppen för spelare födda 2009

Nu är anmälan öppen till Tema 5 i Spelarutbildning 2.0 för spelare födda 2009. Upplägget är i form av en längre träning! Alla spelare som vill är välkomna att vara med på denna utbildning. F09 har Tema 5 på lördagen den 2/3 och P09 har det på söndagen 3/3.

Syfte

Svenska Handbollförbundets Spelarutbildning 2.0 ger en röd tråd från förening till distrikt, vidare till J-, U- och A-landslag. Syftet med spelarutbildningen är att utbilda och utveckla ungdomsspelare, att ge våra spelare och tränare inspiration att brinna för handbollsporten. Handbollförbundet Väst vill tillföra kunskap som sedan tas med tillbaka till klubbarna. Fokus ligger på individuell teknik och utbildning, inte på selektering. Förhoppningen är att ge alla spelare inspiration och motivation. Alla spelare får vara med oavsett nivå.

Gruppindelning

Efter att vi fått in anmälningarna görs en gruppindelning där vi blandar spelare från alla lag med fokus på att alla ska ha rimliga avstånd att resa. Dock kommer man som spelare aldrig vara ensam från sin förening – med undantag om det bara är en spelare anmäld från samma lag. I regel är det inte samma gruppindelning som föregående tillfälle.

Vad händer efter det?

Efter gruppindelningen är gjord får spelarna reda på var de ska åka för sin utbildning. Detta får man cirka en vecka innan. Då kommer det även komma mer information om allt kring utbildningen. Redan nu kan vi säga att varje spelare ska ha med en märkt boll till träningen och någon form av tröja med klubbemblem. Man ska precis som förra gången sätta på sig en namnlapp på sin tröja för att underlätta för instruktörerna - till exempel vanlig vit coachtejp med sitt förnamn skrivet.

Profilbilder

Våra instruktörer kommer på Tema 5 ta profilbilder på alla spelare som inte gjorde det på Tema 3-4. Dessa kommer vidare enbart att användas internt av våra instruktörer - inte sociala medier eller hemsida - för att de ska kunna lära sig fler namn och få en bättre koll på alla spelare. I sin tur efter sommaren kommer även dessa att användas inför Tema 7 där första uttagningen äger rum. Godkännande av detta görs i anmälan.

Tema 5

Teknik- och taktikträning – 3-3-zonförsvar.
Målvaktsträning – Kantskott.
Idrottsfysiologi – Styrketräning med kroppen som belastning.

Anmälan

Spelaren eller målsman anmäler spelaren i fråga och betalar direkt vid anmälan.

Avgift – 150 kr
Sista anmälningsdag – söndagen den 18/2

Flickor – lördagen den 2/3

Pojkar – söndagen den 3/3

Återbud – lämnas till Handbollförbundet Väst via länken. Till återbudsanmälan >> Länk till annan webbplats.
Återbud som lämnas in på rätt sätt – via länken – fram till en timme innan träningen får full återbetalning.

Kläder

Är du intresserad av att köpa kläder från Handbollförbundet Väst? Då kan du göra det via Stadium. Till Handboll Västs Stadium shop >> Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2024-02-12

Senast uppdaterad: 2024-02-12

Författare: Louise Idebäck

Intressant? Dela gärna!