Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

Nu öppnar vi anmälan till tema 6 för spelare födda 2009

Tema 6 är säsongens sista tillfälle i spelarutbildning 2.0 för spelare födda 2009 i Handbollförbundet Väst. Upplägget är i form av en längre träning. Först innan sommaren kommer vi att återkomma med mer information inför säsongen 2024/2025. Alla spelare som vill är välkomna att vara med på tema 6. P09 har tema 6 på lördagen den 6/4 och F09 söndagen den 7/4.

Foto: Markus/Amplifyphoto

Syfte

Svenska Handbollförbundets Spelarutbildning 2.0 ger en röd tråd från förening till distrikt, vidare till J-, U- och A-landslag. Syftet med spelarutbildningen är att utbilda och utveckla ungdomsspelare, att ge våra spelare och tränare inspiration att brinna för handbollsporten. Handbollförbundet Väst vill tillföra kunskap som sedan tas med tillbaka till klubbarna. Fokus ligger på individuell teknik och utbildning, inte på selektering. Förhoppningen är att ge alla spelare inspiration och motivation. Alla spelare får vara med oavsett nivå.

Gruppindelning

Efter att vi fått in anmälningarna görs en gruppindelning där vi blandar spelare från alla lag med fokus på att alla ska ha rimliga avstånd att resa. Dock kommer man som spelare aldrig vara ensam från sin förening – med undantag om det bara är en spelare anmäld från samma lag. I regel är det inte samma gruppindelning som föregående tillfälle.

Vad händer efter det?

Efter gruppindelningen är gjord får spelarna reda på var de ska åka för sin utbildning. Detta får man cirka en vecka innan. Då kommer det även komma mer information om allt kring utbildningen. Redan nu kan vi säga att varje spelare ska ha med en märkt boll till träningen och någon form av tröja med klubbemblem. Man ska precis som förra gången sätta på sig en namnlapp på sin tröja för att underlätta för instruktörerna - till exempel vanlig vit coachtejp med sitt förnamn skrivet.

Innehåll tema 6

Teknik- och taktikträning – Samarbete i anfall - 9M-, K6- och M6-spelarens register i zon och över zon med och utan boll - del 2.
Målvaktsträning – Kantskott.
Idrottsfysiologi – MAQ.

Anmälan

Spelaren eller målsman anmäler spelaren i fråga och betalar direkt vid anmälan.

Avgift – 150 kr
Sista anmälningsdag – söndagen den 24/3.


Återbud
lämnas till Handbollförbundet Väst via länken –

https://forms.gle/BKMuNkEk2D5twkem7 Länk till annan webbplats.

Återbud som lämnas in på rätt sätt – via länken – fram till en timme innan träningen får full återbetalning.

Kläder

Är du intresserad av att köpa kläder från Handbollförbundet Väst? Då kan du göra det via Stadium.

Länk – https://www.stadium.se/foreningar/2173002 Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2024-03-06

Senast uppdaterad: 2024-03-11

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!