Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

Alla lag är nu klara till finalspelet i USM 2023-2024

I helgen spelade de två sista åldersklasserna steg 4 och nu vet vi vilka 48 lag som tagit sig vidare hela vägen till finalspelet. Handbollförbundet Väst kommer att representeras av 18 lag och har lag med i alla åldersklasserna.

Steg 4 är sista steget för de deltagande lagen i USM innan det är dags för finalspelet. Finalspelet i USM spelas i IFU Arena i Uppsala 26-28 april och det är åtta lag i varje åldersklass som kvalificerar sig dit.

I helgen avgjordes steg 4 för de två återstående åldersklasserna, F14 och P18. Steg 4 för F14 spelades med åtta fyrlagsgrupper där endast vinnaren av varje grupp tog sig vidare till finalspelet. Steg 4 för P18 spelades med fyra femlagsgrupper där de två främst placerade lagen nu är klara för finalspelet. Detta innebär nu att alla 48 lagen i de sex åldersklasserna är klara.

Vi säger stort grattis till följande lag som tillhör Handbollförbundet Väst och som kvalificerat sig hela vägen till finalspelet;

F14

F16

F18

P14

P16

P18

IK Sävehof Gul

Önnereds HK 1

Önnereds HK

IK Sävehof Svart

IK Sävehof Svart

IK Sävehof

BK Heid

HK Aranäs Vit

IK Sävehof

BK Heid Röd

HK Aranäs Vit

Önnereds HK


IK Sävehof Svart

Kärra GFAlingsås HK


Skövde HF 1

Alingsås HK


IF Hallby HK

USM:s egen sida hittar du all information inför finalspelet både för deltagare och besökare. Sidan uppdateras löpande så gå gärna in och kika med jämna mellanrum.

Följ finalspelet

Utöver hemsidan kan du även följa finalspelet i följande kanaler;

För matcher, resultat, tabeller och livescore - ladda ner appen Profixio och följ USM finalspelet
Instagram: @usmhandboll
facebook.com/svenskhandboll

Se matcherna live. Eller när du vill. Handboll Play sänder alla matcherna från finalspelet. Just nu har de ett earlybird-erbjudande på sitt All access-paket som gäller fram till den 12 april. Läs mer och registrera dig på handbollplay.se/usmhandboll Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2024-03-25

Senast uppdaterad: 2024-03-26

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!